Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » DM Bababónusz Program: Ti...

DM Bababónusz Program: Ti kaptatok kuponokat?

Figyelt kérdés

Még kislányom születése előtt előregisztráltam a DM Bababónusz Programra és átvettem a kezdőcsomagot, amiben kuponfüzet helyett 2 db 15%-os kupon volt (8000 Ft feletti vásárlás esetén) Írtam a DM-nek, azt válaszolták, a kuponfüzetet postán küldik. A kislányom azóta megszületett és még mindig semmi. Vagy az egész egy nagy átverés? Továbbá iszonyatosan bosszant, hogy a vatera/teszvesz tele van ezekkel a kuponokkal (igen, árusítják őket), a normális anyukáknak miért nem jár???

Ti kaptatok kuponfüzetet? Mikor? Vagy írjak nekik újra?

2012. nov. 9. 15:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia, én is regisztráltam, az én kislányom 8 hós, eddig 1x kaptam.
2012. nov. 9. 15:37
 2/14 Jégtánc ***** válasza:
9 hós a lányom,két kuponfüzetet kaptam eddig
2012. nov. 9. 15:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Az csak előzetes regisztráció volt!Menj be,és véglegesítsd a regisztrációdat.Én 6 hete szültem,3 héttel ezelőtt voltam bent-véglegesítettem a regisztrációmat-és már küldtek is.
2012. nov. 9. 15:47
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor amíg nem véglegesítem a regisztrációt, nem is küldenek semmit? Csak az a baj, hogy a lakhelyünkön nincs DM, hosszabb útra pedig még nem indulnék el egy 1,5 hetes babával...
2012. nov. 9. 16:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 9. 16:30
 6/14 anonim ***** válasza:
A 3. vagyok.Nem,addig nem küldik.Csak ha megerősíted,véglegesíted,mivel oda már be kell írni a baba nevét és születési dátumát is.
2012. nov. 9. 18:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Interneten is tudod véglegesíteni.
2012. nov. 9. 18:40
 8/14 A kérdező kommentje:
moira! Köszönöm szépen, interneten véglegesítettem a regisztrációmat!
2012. nov. 10. 13:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem! :)
2012. nov. 10. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Én véglegesítettem a neten.A kezdőcsomaghoz a dm-ben kellett kinyomatni egy kupont úgy kaptam meg a kedvezményes kuponcsomagot valamint egy babanaplót és liberó termékmintákat.

Azóta semmi.pedig a dm-ben azt mondta a hölgy postán fogok kapni még kuponcsomagot.....

De azóta is csak várom

2013. márc. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!