Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a DM kuponok...

Szerintetek ez a DM kuponok meg bababónusz megéri?

Figyelt kérdés

Nem "átverés"?Úgy értem hogy persze hogy adnak valamiből 25% kedvezményt,ha más bolthoz képest annyival több is az ára... Vagy rosszul látom?

Ti hogy használjátok?Bejön nektek, sokat spóroltok vele?

2012. márc. 23. 17:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem megéri. A Libero pelenkához például éppen most kaptam 25%-os kupont. Ha még a 15%-os végösszegi kedvezményt is igénybe veszem, szuper áron vásárolom a pelust, sehol nem láttam még ennyiért. Egyébként ha drágább is a DM-ben valami, mint máshol, ezekkel a kedvezményekkel szerintem olcsóbbra jön ki, mint más helyen.
2012. márc. 23. 17:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon megéri,a pelenkát rendszeresen 25% kedvezménnyel veszem,ez még annál is olcsóbb,mint amikor egy nagyáruházban épp leakciózzák.
2012. márc. 23. 17:59
 3/15 anonim ***** válasza:

Én nem tartom drágának a dm-et, és tervezem a bababónusz programot! :)

33 hetes kismama

2012. márc. 23. 18:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is pont úgy látom, mint a kérdező! Máshol mindent meg tudok venni olcsóbban! Nem is vagyok oda a Dm-es termékekért sem. 1-1 kivétel van néha.
2012. márc. 23. 18:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha az embernek sok a pontja és ügyes, sok kupont tud felhasználni, akkor megéri. Mi most kaptuk az egy éves és az újraregisztrálós kuponfüzetet, most van két db 15%-os végösszegi kedvezményem.

A legutóbbi kuponfüzetben volt Milumil 25%-os kupon, az összes pelusra kupon használtam, megvettem az egész havi tápszert egyszerre, kuponnal vettem a betétet, wc illatosítót, rakás apróságot, és még a végén 15% mínusz, így már jól ki lehet jönni.

Mosószert, ilyeneket tényleg nem érdemes venni, de a sok babás dologgal ügyesen lehet kombinálni.

2012. márc. 23. 19:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem éri meg.Régebben jobb volt.Mostmár más drogériák annyira akcióznak,hogy szinte a DM a legdrágább.Néha megéri,de aki gyakran jár,annak nem.
2012. márc. 23. 19:59
 7/15 anonim ***** válasza:

Tkp 45.000 forintert kell vasarolnod, hogy legyen 150 pontod, vagyis egy 15%-os kedvezmenyed. Emelle meg 15.000forintert, hogy a legdragabb termekbol kapj 25%-ot. Vagyis el KELL koltened 60 000 ft.-ot azert, hogy azt az egy csomag pelenkat ne 4900ft-ert, hanem 3600 ft -ert (1300-zal olcsobban) vehesd meg. Még így is megéri?

A kuponokrol meg mar reg bebizonyosodott, hogy leginkabb a bolt jar jol veluk, mert sokan csak azert vesznek valamit, mert olcsobb, nem azert, mert valoban szukseguk van ra.

2012. márc. 23. 22:21
 8/15 A kérdező kommentje:

Picit az utolsóival értek egyet.Ha utána számolok, csúfos a valóság, de annyira jó érzés volt ma a pelenkát "olcsóbban" venni, hogy nem merem megnézni mennyibe kerül máshol:)

De tény és való hogy lehet ügyeskedni, ha pl tudsz szerezni 15% és 25% kupont és nem a vásárlással gyűjtöd össze és akciós valami akkor arra megéri felhasználni.

2012. márc. 23. 22:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak elsőre tűnik soknak ennyi pénzért vásárolni egy kis kedvezményért. Ha belegondoltok minden vásárlás alkalmával adnak pontot, beváltáskor is. Ha veszel pelust meg tápszert és egyéb dolgokat, akkor egy 10est biztos otthagysz és az azért járó pontok visszamennek a kártyádra.

A bababónuszban meg szoktak csak úgy is küldeni 15%os végösszeg kedvezményt, így meg pláne megéri!

Mellesleg szerintem a dm-ben a legolcsóbb a pelus és a bébiétel.

2012. márc. 24. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor menj be a rossmannba,mert ott akár egy 100-al is olcsóbb egy bébiétel mint a rossmannban.Én is elcsodálkoztam rajta,de így van!Azóta nem is veszek bébikaját a dm-ben.
2012. márc. 24. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!