Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a DM kuponok...

Szerintetek ez a DM kuponok meg bababónusz megéri?

Figyelt kérdés

Nem "átverés"?Úgy értem hogy persze hogy adnak valamiből 25% kedvezményt,ha más bolthoz képest annyival több is az ára... Vagy rosszul látom?

Ti hogy használjátok?Bejön nektek, sokat spóroltok vele?

2012. márc. 23. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kötve hiszem, hogy 200ft alatt megkapom a kecskemétit vagy az univert... Mert a dm-ben ezek 280 körül vannak (a nagyobb kiszerelésű persze drágább)
2012. márc. 24. 14:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem anno megerte. Ket pelenkas gyermekem volt, nekunk bevalt a dm-es babylove pelenka.

Dobozos volt, nagyon-nagyon sokaig a 4-es meretet hasznaltak a fiuk, asszem 84 volt benne. 4000 forint volt egy doboz teljes aron.

hasznaltam a 25%-os kupont, plusz a 15%-os vegosszegit, en csak ugy mentem pelenkat venni, hogy egyszerre 6-7 dobozzal megvettem. Mire ezek elfogytak, addigra osszejott egyeb kozmetikum is, amire szuksegem volt, sminkcuccok, hajfestek, stb, ezekbol kerestem az akciosokat.

A lenyeg, hogy 30 forintra jott ki egy pelenka, ez nekem jo ar volt, napi 10 siman fogyott nalunk hosszu-hosszu idon at, szoval nem volt mindegy nekem, hogy ket gyerekre havi 9ezerbol megvan a pelanka es nem kell allandoan ezert akciokat lesnem, hanem masfel-ket havonta eleg elmennem ertuk mindig ugyanoda es mindig ezen az aron megkapom a kuponokkal.

Egy-egy ilyen vasarlasnal kb 20 ezret hagytam ott a pelankaert es az egyeb dolgokert, amire epp szuksegem volt, abbol mar megvolt 4 25%-os kupon a kovetkezo vasarlasra, a maradek 2-3 kupon meg mindig hozzam kerult valahonnan, mivel a fuzetbol en a tobbi kupont egyaltalan nem hasznaltam, a C&A-s kuponra sem volt soha szuksegem, masnak meg ezek kellettek, szoval mindig akard egy-ket ismeros, barat, vagy epp forumtars, aki elkerte a megmaradt kuponjaimat, csereben meg kaptam toluk joker kupont. Nem harcoltam egyert sem, nem licitaltam volna ra vateran.

Vegosszegi kupont meg a bababonuszos levelekben ugyis kuldtek evente tobbszor, szoval 100 pontos kuponfuzetet soha nem valtottam ki.

2012. márc. 24. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Jah, most nezem, hogy a 15%-os kupon nem is 100 pontos fuzetben van, hanem 150 pontosban.

Hat ennyit errol, ez is bizonyitja, hogy en soha nem valtottam ki ilyenbol egyet sem. :)

Ha valaki csak azert kolti a penzet, hogy kupont hasznalhasson fel, akkor biztosan nem eri meg.

De tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy lehet a kuponokkal valoban okosan es hatekonyan is gazdalkodni, nem kell tulzasba esni, nem kell mellette 20 ezeret elkolteni szemetre, amire valojaban nincs is szukseg, azt kell megvenni a boltban, amiert menned kell.

Es nem azert kell x osszeget vasarolni, hogy kapj ujabb kupont, hanem azert kell hasznalni a kupont, hogy amire valoban szukseged van, azt olcobban be tudd szerezni, valoban olcsobban, nem beeteteses arcsokkentessel.

Ha igy csinalsz, akkor tenyleg megeri.

2012. márc. 24. 15:24
 14/15 A kérdező kommentje:

Tényleg igaz a bababónuszos megéri, ha jól csinálja az ember!

Megnéztem végül hogy a libero pelussal jól jártam-e mert csak nem bírtam ki:) és kb 1200ft-al jöttem ki olcsóbban! aztán a hipp joker-el kecskeméti árban vettem a hipp cuccokat(bár azt hiszem egy cég gyártja mind2-t...)és ahogy az egyik válaszló írta, így a pontok is gyűltek, pedig ugye kedvezményesen vásároltam,tehát nem olyan kupont használtam fel amire semmi szükségem nem volt!Az már csak hab volt a tortán hogy nem csak agyereknek tudtam venni, hanem a féláras dove akciót is kihasználtam így 1 helyett ugye 2 tusfürdőm lett.

Sokan ajánlották a dm-es pelust, de nem mertem eddig kipróbálni, bár állítólag az sosem fogy el ugye mert saját márka és a legolcsóbbra tudsz vele kijönni.De csak veszek már:)

Szóval babacuccok miatt megéri,de csak ügyesen:)

2012. márc. 24. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a rossmannban a kecskeméti mostanában 199Ft (Nyíregyháza)
2012. márc. 25. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!