Milyen kuponok vannak a dm bababónusz 2. kuponfüzetében? Mikor küldik?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kisfiam és nem kaptunk semmit.2010. jún. 16. 20:13
1/5 anonim válasza:
Az én kislányom 11 hónapos, és nekünk sem küldték.
Itt írták a múltkor, hogy írni kell email-t, mert lehet, hogy elfelejtették kiküldeni.
2/5 anonim válasza:
Én megkaptam.Tele van tápszer és tejpép kedvezménnyel,2 db pelus kedvezmény (Huggies és Libero 300-500Ft)plusz:babakaják, intim lemosó,meg Helen Doron tanfolyamból 3000 Ft kedvezmény.Nekem csalódás volt.Ja és -15% a vásárlás végösszegéből
4/5 anonim válasza:
Mi 6 hónap után kaptuk meg.
Van benne:
- 15%-os vásárlási kedvezmény
- Libero 350.-Ft
- Huggies 500.-ft
- Bellinda zokni 100.- ft
- Milupa tápszer 300.-ft
- Nestlé tápszer 500.-ft
- Baba testápoló 150.-ft
- Johnson's testápoló 150.-ft
- Johnson's fürdető 150.-ft
- Hipp tejpép 100.-ft
- Helen Doron Early English tanfolyamdíj 3000.-ft
- Milupa tejbedara 200.-ft
- Mildibé tápszer 250.-ft
- Intim lemosó 50ml-s 1.-ft
- Bébiital 100.-ft
Azt hiszem talán ennyi. Én túl sok mindent nem használok el belőle. Ha kell valami, szólj, elküldöm.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, kedves utolsó, köszönöm, még várok, mert én is írtam nekik! Köszönöm a választ mindenkinek! ;)
2010. jún. 17. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!