Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta gyermeked van, milyen...

Mióta gyermeked van, milyen felnőtt program hiányzik leginkább?

Figyelt kérdés

2012. nov. 23. 19:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
nem maga a program hiányzik, hanem hogy a program alatt ne gondoljak rá hogy vajon minden rendbe van-e, el tudják-e látni helyettem, vagy úgy h ne legyen sírás a vége,nekem az önfeledt, csak magamért felelek típusú szórakozás hiányzik. És annyira egy hullámhosszon van velem,hogy 2 év alatt kb 3. v 4.este mentem el mellőle, alap esetben 15mp az "altatás", akkor 40percig talált ki mindenféle kifogást, végig azon kattogtam emiatt amikor elindultam, hogy a barátnőmnek nem fog-e felébredni:-S
2012. nov. 23. 20:18
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Bár az én gyerekeim már nem olyan kicsik, azért hiányzik a rggel tízig alvás.
2012. nov. 23. 20:54
 13/28 anonim ***** válasza:
81%

Tulajdonképpen semmi. 5 éves a fiam, gyakorlatilag "azt csinálok, amit akarok", persze bizonyos keretek között :) Régebben sokat jártam koncertekre, akár az ország másik végébe is. Most ezt már nem teszem, bár igazából ha akarnám, megtehetném, de egy: az a baráti társaság, akikkel ezeket csináltam, már nagyon szétszéledt, sokan külföldön vannak, sokan szintén úgy vannak vele, hogy már nem érdekli ez őket annyira, én meg úgy vagyok, hogy már a francnak van kedve hajnalban kialvatlanul, fáradtan fagyoskodni valami vasútállomáson, és várni az első vonatot.

Helyi bulikba olykor elmegyek, de elég ritkán. Biztos öregszem, de már zavar a túl nagy zaj, meg nem bírom én már ezt hajnalig, mint fénykoromban :)

Inkább csak az hiányzik, hogy ne kelljen folyamatosan az órát nézni. Úgy értem, ha van is szabadidőm, gyerek nélkül, mindig azt lesem, hogy mikor kell érte menni, mennyi időm van még, meddig maradhatok, el ne késsek, stb.

2012. nov. 23. 21:00
 14/28 anonim ***** válasza:
78%

A spontaneitás. És egy kávézós olvasás / beszélgetés :)

De vissza nem csinálnám...:)

2012. nov. 23. 21:13
 15/28 anonim ***** válasza:
76%

az alvás :)

de erről már lemondtam pár évre.

2012. nov. 23. 21:15
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Akkor és annyit alhassak, amikor és amennyit én szeretnék és a színházba, koncertre járás hiányzik.
2012. nov. 23. 21:46
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
A spontaneitás és az alvás! Három gyermekünk van, (két óvodás és egy három hónapos). Szóval most az alvással van gondom, de az is hiányzik,hogy csak úgy elmenjünk valahová. Meg kell mindig mindent szervezni. Na meg néha egy kis borozgatás! Persze normális határon belül, de jól esne becsípni! Röviden ennyi...
2012. nov. 23. 22:05
 18/28 anonim ***** válasza:
71%

A sportok:

Nekem a síelés, snowboard, rafting, a férjemnek pedig a búvárkodás.

Itt nem csak a gyerekekről hanem az időközben kialakult anyagi gondokról is szó van:(

2012. nov. 23. 22:21
 19/28 anonim ***** válasza:
72%
A nyugodt és spontán szex. :) 4 rágófoga jön egyszerre, úgyhogy... Továbbá, hogy nyugodtan el tudjunk menni bevásárolni. Ha velünk van, akkor egy idő megunja, és az a baj. Ha otthon hagyjuk, akkor azon kattogok, hogy vajon minden rendben van e vele. :) Ja, és hogy nyugodtan tudjak olvasni szinte egész nap, nem csak akkor, mikor délután alszik. :) 14hós.
2012. nov. 23. 23:19
 20/28 anonim ***** válasza:
60%

Igazából elég sok mindent tudunk csinálni a gyerek mellett is. Én még sportolni is eljárok heti kétszer, addig mamizik a pici.

De én is a spontenaitást mondanám! Az,hogy ha úgy van kedvem, fogom magam, és beülök egy kávéra valahova!

2012. nov. 24. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!