Mióta gyermeked van, milyen felnőtt program hiányzik leginkább?
Tulajdonképpen semmi. 5 éves a fiam, gyakorlatilag "azt csinálok, amit akarok", persze bizonyos keretek között :) Régebben sokat jártam koncertekre, akár az ország másik végébe is. Most ezt már nem teszem, bár igazából ha akarnám, megtehetném, de egy: az a baráti társaság, akikkel ezeket csináltam, már nagyon szétszéledt, sokan külföldön vannak, sokan szintén úgy vannak vele, hogy már nem érdekli ez őket annyira, én meg úgy vagyok, hogy már a francnak van kedve hajnalban kialvatlanul, fáradtan fagyoskodni valami vasútállomáson, és várni az első vonatot.
Helyi bulikba olykor elmegyek, de elég ritkán. Biztos öregszem, de már zavar a túl nagy zaj, meg nem bírom én már ezt hajnalig, mint fénykoromban :)
Inkább csak az hiányzik, hogy ne kelljen folyamatosan az órát nézni. Úgy értem, ha van is szabadidőm, gyerek nélkül, mindig azt lesem, hogy mikor kell érte menni, mennyi időm van még, meddig maradhatok, el ne késsek, stb.
A spontaneitás. És egy kávézós olvasás / beszélgetés :)
De vissza nem csinálnám...:)
az alvás :)
de erről már lemondtam pár évre.
A sportok:
Nekem a síelés, snowboard, rafting, a férjemnek pedig a búvárkodás.
Itt nem csak a gyerekekről hanem az időközben kialakult anyagi gondokról is szó van:(
Igazából elég sok mindent tudunk csinálni a gyerek mellett is. Én még sportolni is eljárok heti kétszer, addig mamizik a pici.
De én is a spontenaitást mondanám! Az,hogy ha úgy van kedvem, fogom magam, és beülök egy kávéra valahova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!