A fiatal anyákat miért nézik le sokan?
Én nem ítélek el senkit. Illetve néhányat igen, mint a múltkori kérdésben írtam. Azt, aki mikróba, fagyasztóba és különböző helyekre rakja a gyerekét.
Ezeket sem ítéled el?
Ne haragudjatok de én nem olvastam semmi mikroba tett gyerekekről. Lehet ez már volt máskor téma én arra írtam, hogy nem kell ítélkezni, hogy a fiatal anyuka leszólja a vele egykorút mert egyetemre jár, és biztos csak bulizik és szülők nyakán élősködik ez ugyan olyan ítélet mint a szüleik nyakára szül. Akkor mégis min háborodik fel ha közben másokat ő is ugyan úgy megszól. Vagy, hogy is van ez a kettős mérce. Engem ne ítéljen meg senki miközben én mindenkit.
Természetesen a mikroba tett gyerek "anyukáját" és sem dicsérném meg. De nem is erről volt szó.
Látod utolsó, ez itt a baj.
Én fiatalon vállaltam gyereket, 2 szakmám van, egyetemre nem mentem. (még) És egyáltalán nem szólom le az egyetemistákat. Miért tenném? Nem vagyok elmeháborodott...Nem szeretem, hogy általánosítanak. Ha fiatalon szültem, biztos elítélem az egyetemistákat? Most ez a feltevés komoly? :D
Utolsó én erre a válaszra reagáltam.
17/25
"Szerintem az a szomorú, hogy mostanság a fiatalok inkább 26-27 éves korukig minimum egyetemre járnak, és akkor is csak buliznak... ja és a szülők nyakán élnek!!!!Melyik a jobb?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!