A fiatal anyákat miért nézik le sokan?
Tényleg unalmas már ez. Naponta van legalább egy "miért nézik le a...." kezdetű kérdés.
Mert az emberek ilyenek. Nem ért meg még a társadalmunk a toleranciára és az elfogadásra. Szerintem egy darabig még így is lesz.
Én is fiatalon szültem, 21 évesen. Nem a semmire, nem a nagyszülőknek. Nehéz is lenne, sajnos egy szem nagyszülője van...:/ De nem nagyon érdekel ki mit gondol. Aki ismer, az tudja, hogy semmi alapja a kételkedésnek, aki meg nem ismer, és mégis "ítélkezik", az saját magáról állít szegénységi bizonyítványt.
"Szerintem az a szomorú, hogy mostanság a fiatalok inkább 26-27 éves korukig minimum egyetemre járnak, és akkor is csak buliznak... ja és a szülők nyakán élnek!!!!Melyik a jobb?"
Szerintem jobb 27 éves korig egyetemre járni, mert gyereke később is lehet, de baba mellett már nehéz továbbtanulni. De mindenki élje úgy az életét, ahogy neki a legjobb, ítélkezés nélkül :)
Egyetemen havi 20 ezer ösztöndíjam és diákmunkám van. Bőven nem a szüleim nyakán élősködök. Bulizni pedig nem járok.
ne ítélkezz hogy ne ítéltess. Talán ha te is betartanád ezt nem ítélnének el téged sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!