Ezek egyáltalán nagyszülők?
Figyelt kérdés
Vidéken laknak. A gyerekeknek (akiknek szülinap, névnap mostanában van+karácsony) küldtek az apjukkal kettő darab joghurtot, 2 darab ivólevet és 5 darab spar túrórudit.
Nem élnek rossza anyagi körülmények között, amúgy meg fillérekért lehet kínaiban, itt-ott tök jó kis apró játékokat venni.
2012. nov. 23. 13:31
11/11 anonim válasza:
Mi hárman vagyunk testvérek, 2 lány és egy fiú. De mindig is a bátyám volt a liebling, őt úgy szólítják, hogy drágám, cicám stb, nővérem és én meg "fiam". Bátyám állandóan kapja a pénzt, engem még csak szülinapomról sem hívtak fel. Ez utóbbin azért sértődtem meg, mert mikor bátyámnak volt pár hónappal korábban a szülinapja, akkor akárhogy hívták nem vette fel a telefont, mert elhagyta. Ezért elkezdtek engem hívogatni olasz óra kellős közepén. Hiába nyomtam ki, csak hívtak. Aztán visszahívtam őket és rajtam kérték számon, hogy hol a bátyám, mert szülinapja van és felköszöntenék. Nővérem és én még csak annyira sem jutunk az eszükbe, hogy mondjuk apummal megüzenjenek egy boldog szülinapot. De már ott tartok, hogy nem érdekel. Nem az én szégyenem lesz, ha a temetésükön majd a saját unokájuk nem jelenik meg (bár lehet ezt csak felháborodásomban mondom, ki tudja mi lesz, ha tényleg arra kerül a sor...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!