Vidéken laknak. A gyerekeknek (akiknek szülinap, névnap mostanában van+karácsony) küldtek az apjukkal kettő darab joghurtot, 2 darab ivólevet és 5 darab spar túrórudit.
Nem élnek rossza anyagi körülmények között, amúgy meg fillérekért lehet kínaiban, itt-ott tök jó kis apró játékokat venni.
Kinek mi a probléma!? Én örülnék ha egyáltalán egy joghurt erejéig eszükbe jutna az unokájuk:-(((
2012. nov. 23. 13:33
2/11 anonim válasza:
Miért, eddig vettek? jó volt a kapcsolatotok?
Nálunk mégcsak nem is tudják, hogy van mégegy gyerek, immár 2éve. Annyira nem érdekli őket. 10 percre laknak.
Részletezd, mert ebből nem lehet sokmindent levonni.
2012. nov. 23. 13:33
3/11 anonim válasza:
Anyósom az 5 és fél hónapos fiamat egyszer látta, apósom egyszer sem. Na, Ők biztosan nem nagyszülők, de szülők sem voltak sosem. Ne foglalkozz velük, mi is ezt tesszük.
2012. nov. 23. 13:39
4/11 anonim válasza:
Mivel a gyerekek apja a gyerekek nélkül ment a nagyszülőkhöz, gondolom nem túl jó a kapcsolat. Így nem is olyan meglepő :-(
2012. nov. 23. 13:40
5/11 anonim válasza:
Nekünk két gyerek van, még egyiket sem látták, vagyis nem úgy, mint nagyszülők, nem keresik őket, nem érdeklődnek. Rokonoktól visszahallom, hogy ők mennyire szenvednek, hogy mennyire dajkálnának már, mennyire kéne nekik unoka, pedig van kettő, de mikor múltkor az utcán meglátták, hogy megyünk arra, befordultak egy másik utcába. Ilyen "nagyszülők" is vannak.
2012. nov. 23. 13:41
6/11 anonim válasza:
Hát az Én anyósom életében 3 x látta a 2 éves unokáját.
Pedig havonta 1x az utcán végében mennek el, amikor a másik 2 unokájához megy... Tavaly karácsony óta nem is érdeklődött felőle.Ennyi.
2012. nov. 23. 13:55
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy azokat csak ugy kuldtek nem, es majd kapnak mas ajandekot az unnepekre?! Vagy nem? :-) Nalunk apos egysze latta a 3eves fiamat, a masfel eveset egysze sem, mondvan o ram hasonlit nem az apjara, igy nem is erdekli. Na o nem nagyszulo, de vegulis szulonek sem volt kutya....
2012. nov. 23. 14:22
8/11 anonim válasza:
Szerintem becsüld meg, hogy ennyit is kapsz tőlük. Ők ilyenek. El kell őket fogadni így.
2012. nov. 23. 14:27
9/11 anonim válasza:
Az anyósom egyszer látta a 4,5 éves gyerekemet, a kisebbiket egyszer sem. Nem akarja egyik gyerekét sem látni kamaszkoruk óta.
Egyébként meg inkább két joghurt, ivólé meg túró rudi, mint a kínaiból játék.
2012. nov. 23. 14:42
10/11 anonim válasza:
Uhh szegények :-( sajnálom, hogy ilyen sok helyen nem lehet egyáltalán számítani a nagyszülőkre.
Mondjuk az én nagymamám hasonló, totál nem érdekeltük gyerekkorunkban sem és most sem.
Viszont a kislányom nagyszülei mind nagyon rendesek szerencsére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!