Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg egy szemét vagyok?

Tényleg egy szemét vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap néztem meg a Pampers.hu baba szépségversenyét!A párom kiakadt,mert sokszor felkiáltottam,hogy: "úúú te jó ég!" és "Jesszusom de csúnya!" A probléma,hogy volt sok gyerek,baba aki szerintem csúnya volt!Van amelyik ijesztő is és volt,hogy komolyan nagyon megijedtem!Ezt sajnos nem én irányítom,hogy kit milyennek látok!Természetesen mindegyik,-függetlenül,hogy szép-e nekem-aranyos és édes,és mindegyik egy kis tündérke és manóka!Ha találkozok ismerőssel és szerintem nem szép a babája,akkor csak azt mondom,hogy édes(azt,hogy szép azt nem)!

Más is érez néha így?És nagyon őszinte válaszokat várok,mert nem hinném,hogy egyes arcok láttán nem fog el valakit a rémület vagy a mély megdöbbentő csodálkozás!

Lehet más szemétnek fog tartani,azt is megértem,de minden embernek nem lehet mindenki szép!Hangsúlyozom még 1x,hogy ettől függetlenül mindet imádom,mert a világ legszebb dolga egy gyermek!Nem szoktam gúnyolódni,és másoknak sem említem meg,hogy ronda a fiad/lányod,mert azért bunkó nem vagyok!Az is megeshet,hogy majd az én babám lesz valakinek csúnya,de...mit tegyek?A párom azt mondja,hogy szemét vagyok!De nem tehetek róla!

2009. aug. 16. 12:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Mikor húgomnak megszületett a babája-borzasztó csúnyának láttam,szőrös volt,pufók,őszintén megmondtam neki,hogy ajajj,ő is osztotta a véleményemet.Azóta eltelt 8 év és világszépe kiscsaj lett belőle.Mint a rút kiskacsa mesében.Férjemmel mindig megbeszéljük ha látunk egy babát,hogy na szép,vagy csúnya.Igenis vannak csúnya arcú babák,mint ahogy csúnya felnőttek is.
2009. aug. 17. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Jaj, én is szoktam megborzongani némelyik gyereken.

De az biztos, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb. Nekem is.

Sosem bántanék meg ezzel egy anyukát sem de igenis vannak csúnya babák.

A vígasz az, hogy idővel javul a helyzet, az egyik kislány 4 éves korára határozottan helyes lett.

Szerintem nem szemétség ilyet gondolni, ha nem bántasz meg vele senkit.

2009. aug. 17. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Közvetlenül születés után minden baba csúnya, hacsak nem császármetszés volt, de egészséges gyerekről nehezen hiszem, hogy ijesztő lehetne.
2009. aug. 17. 18:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Akikről én beszélek nem újszülöttek,hanem már babák és gyerekek!Ne pontozzátok le egymást!Minden véleményre kíváncsi vagyok!
2009. aug. 18. 06:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Van egy 3 éves kisöcsém.Hát esküszöm,nála szebb babát még nem láttam,de tényleg!Összefutok egy másik babával,mindig olyan csúnyák a tesómhoz képest!
2011. aug. 24. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!