Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom azután...

Lehet valami bajom azután hogy majdnem 2 hónapig szedtem a fogamzásgátlót de végül az utolsó 4 szemet nem vettem be. Pár nappal rá megjött és nem kellett volna még. Azóta nem jött meg. Kell paráznom?

Figyelt kérdés
Most mitévő legyek? Kicsit aggódom.
2009. júl. 31. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Bezavart az, hogy csak két hónapig szedted. A tabi miatt késik. Most várhatsz hónapokig is, míg visszaáll a ciklusod. Döntsd el, hogy rendesen szeded vagy egyáltalán nem, mert ezzel csak a szervezeted teszed tönkre.
2009. júl. 31. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy nagy bajod lett, lehet, hogy felborítottad a hormonháztartásodat azzal, hogy nem szedted be normálisan és ezért nem jött meg azóta.
2009. júl. 31. 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szedem,abbahagytam,amúgy sem akartam sosem szedni csak rám erőltette a barátom meg annak nagyszülei:S És nem volt más választásom. Mert választás elé kerítettek:S
2009. júl. 31. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem volt más választásod? A te életed, te szeded, nem döntheti el más. Mindenesetre jól bezavartál a szervezetednek. Lagalább még azt a 4 szemet be kellett volna venni, de most már mindegy, ne aggódj, helyreáll, csak idő kell hozzá.
2009. júl. 31. 13:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Háát... Azt mondták ha nem megyek be akkor többé barátommal no szex... és barátom meg amiért nemet mondtam folyton dúlt fúlt rám... Végül bementem... :S
2009. júl. 31. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!