Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány év van a gyermekeitek...

Hány év van a gyermekeitek között? Jó hogy így történt, vagy ha lehetne másként vállalnátok most a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, a 6. babádat várod? Azt a mindenit!!!

Tökjó!! Megkérdezhetem mennyi idős vagy?

Nekem három gyermek van 27 és 20hó különbséggel- de többet már nem szülnék- úgy érzem elég volt- azaz én nem akarok rámenni.

Pedig a terhességek problémamentesek, a szülések álomszülések voltak- gyors, komplikációmentes-és alig fájt - és a gyerekek is egyik sem hasfájós, alig 1hós koruktól alszanak egész éjjel, és nagyon jól elvannak együtt... szóval nem volt nehéz az egészet rövid időn belül megcsinálni. A lelkem mélyén sajnálom, hogy nem lesz több baba, de úgy érzem, hogy belőlem vett ki sokat a 3 terhesség, és valamiért úgy vagyok, hogy inkább vagyok egészséges és elégedett 3gyerekkel.

2012. nov. 21. 08:00
 12/15 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok, 6 évesek lesznek a legidősebbek, amikor megszületik majd (juniusban)a 6. babám.
2012. nov. 21. 08:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok- utolsó!!!
2012. nov. 21. 10:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek a babákhoz!

Bevallom én is nagyon szeretnék egy második babát, de az anyagi helyzetünk nem engedi. Félek, ha bevállaljuk akkor sok mindenről le kellene mondaniuk a gyerekeknek is. Ha egyáltalán lesz miből.. :( Nagyon el vagyok keseredve. A hitelből nem tudunk sehogy sem kimászni. Már minden utat megkérdeztünk, de nem megy.

Biztos ez a sors van nekem szánva.

A kislányom most 13 hónapos.

Köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 21. 11:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Első második között 3 év.második és harmadik között 13 év:)

3 hónapos a legkisebb,szívem szerint vállalnék még egyet. Nem dúskálunk a pénzben,csak gyest kapok,mert csak 4 órára voltam bejelentve(12-t dolgoztam). Az egyetlen ami miatt nem vállalok,h 50 m2 a lakásunk.

2012. nov. 21. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!