Ti ebben az esetben bevállalnátok a kistestvért? Megtartanátok?
Figyelt kérdés
Még nem voltam dokinál, szóval nem biztos....
A lányunk 9 hónapos, az első pár hónapban nagyon nehéz volt vele, a férjemmel is megromlott a kapcsolatunk. Még most sem jöttünk teljesen helyre, úgy érzem jelen állapotban a kapcsolatunk nem bírna ki még egy terhességet és babát.
Mit javasoltok?
2012. nov. 20. 14:15
21/21 anonim válasza:
Ezt valószínűleg csak Ti ketten tudjátok. Az biztos, hogy egy megtartott babát nem lehet megbánni, az elvetetett babát viszont nagyonis. Irtó nehéz helyzet, mert ha ennyire nehéz most a kapcsolatotok, akkor nem fogja megoldani az abortusz sem, és plusz lelki terhet ró Rád/Rátok. Ugyanakkor, egy baba sosem megoldás a bajokra. Már adott a helyzet, így én megtartanám (mint ahogy meg is tartottam, 13 hó különbség van a két kicsi között) és nem bántuk meg, bár köztünk kapcsolati szinten nem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!