Ti ebben az esetben bevállalnátok a kistestvért? Megtartanátok?
Még nem voltam dokinál, szóval nem biztos....
A lányunk 9 hónapos, az első pár hónapban nagyon nehéz volt vele, a férjemmel is megromlott a kapcsolatunk. Még most sem jöttünk teljesen helyre, úgy érzem jelen állapotban a kapcsolatunk nem bírna ki még egy terhességet és babát.
Mit javasoltok?
A férjeddel való kommunikációt.
Hányjátok-vessétek meg a dolgot, beszéljetek a kapcsolatotokról, a problémákról, mindenről ami veletek kapcsolatos.
Másodszor pedig csinálj tesztet és menj orvoshoz. Utána ráérsz idegeskedni.
Teszteltem már, pozitív lett.
A férjem nem akarná, ez 99% :-(
Szerintem az terhességmegszakítás is próbára tenné a kapcsolatotokat, így hogy nem vagytok "csúcsformában". Én megpróbálnám minél hamarabb gatyába rázni a házasságomat és megtartanám a babát.
Hasonló cipőben jártam, de nekünk nem volt problémánk a férjemmel, más okok miatt mentem majdnem (nagyon majdnem!) abortuszra, de abban 3hétben így is majdnem megtérdelt a házasságunk. Mi lett volna, ha nem vagyunk rendben..?
Már 2hónapos a meglepi-fiam, a "nagy"lány 18hónapos.. Hát nem mindig egyszerű, de senki nem is igérte.. :)
Elsősorban nagy beszélgetést, akár szaksegítséggel(mediáció például).
Sajnos, nem biztos, hogy egy megromlott kapcsolat javításának jót tenne egy abortusz. Lehet, hogy őt vádolnád, amennyiben Te szeretnéd a babát, és ez is tovább rontana a helyzeten.
A párkapcsolati problémára _szerintem_ nem lehet abortusz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!