Akik sokat híztak a terhesség alatt (20-25 kg körül), azok mikorra nyerték vissza a kezdő súlyukat?
Figyelt kérdés
55 kg-val kezdtem,ekkor már 5 kg plusz súly volt rajtam,mert letettem a cigit a teherbeesés előtt 1 évvel. 25 kg-t híztam sajnos a terhesség alatt,a szüléssel mindössze 6! ment le úgy,hogy 4 kg lett a fiam. Kicsit többre számítottam,mindegy. Az első két hétben még fogytam 6 kilót,azóta mozdulatlan a mérleg. Most 6 hetes a babám. Edzenék,de nincs időm rá,mert alig alszik a fiam,amikor pedig végre sikerül elaltatni,akkor gyorsüzemben csinálom az ebédet és az itthoni teendőket végzem,estére pedig már annyira kimerült vagyok,hogy inkább pihenek,minthogy felüléseket csináljak ... Szeretnék újra a régi lenni,mindenki azt mondja,hogy ne aggódjak,még csak 1 hónapja szültem. Tudom,hogy Ti nem tudjátok megmondani,hogy mikorra nyerem vissza az alakom,de várom a válaszaitokat,hogy Nálatok hogy alakult a fogyás.2012. nov. 19. 16:47
11/11 anonim válasza:
Szia! Eltelt némi idő... remélem megkapod... én hasonló cipőben járok... Hogy alakult a súlyod? Sikerült visszanyerned az alakod? Megnyúlt a pocidon a bőr? Ha igen, az visszahúzódott? Mennyire? Nagyon várom a válaszod! Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!