Túlsúllyal terhességet kezdő kismamák hogyan alakult a terhesség alatt a súlyotok?
Szia!
Most vagyok 24 hetes,jelentős túlsúllyal indultam most+7kg-nál tartok!Én nem dohányzom!
Kellemes babavárást!
Én is túlsullyal indultam.30.-dik héten 4 kg plussznál járok.Ahogy megtudtam terhes vagyok letettem a cigit de nem okozott nagyobb étvagyat szerencsére. Bár én az elején elég sokat hánytam.
Boldog Babavárást
Sziasztok!
Én 13hetes vagyok és eddig 6kg ment le,igaz nem cigiztem előtte sem,de nemhogy híznék,fogyok is gyorsan.
Dokim szerint semmi gond ezzel,még jót is tesz nekem:D
Második terhességem 28.-dik hetében járok,elsőnél 59-ről 89-re híztam,jelenleg 85kg vagyok,65-ről indultam,ami azt jelenti,hogy megegyezik az ütem.Szerintem ez csak alkati kérdés,valamint genetika.Nálunk az anyai mamám volt ilyen alkat,mint én.
Nem kell aggódni,majd lemennek azok a plussz kilók,a lényeg,hogy mindketten egészségesek legyetek.
Ha meg valakit ennyire zavarnak a testén végbemenő változások a terhesség és szoptatás alatt,inkább vegyen egy kutyát!!!!!!!!!!!!!NE SZÜLJÖN GYEREKET!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!