Melyik szobaelosztást válasszuk, miután megszületik a babánk?
A lakás az alábbi helységekből áll:
Előtér,wc,fürdő,konyha,nagyobb és kisebb szoba.
1. a nagyobb szoba a nappali,a másikban pedig alszunk mi,illetve a gyerkőc babasarkot kap.
2. a kisebb szoba a babáé,a nagyobb pedig a mi szobánk,ahol összetolván az ágyat napközben a nappalink lenne.
Indokot is légyszi!
Nappali a mi szobánk, hálo a babáé.
A baba szobájában van minden vele kapcsolatos dolog, játékok, fürdetés, pelenkázo... hogy nő a gyerek, nálunk egyre több dolga lett, kellett neki egy gész szoba, nem lett volna elég egy sarok.
A nappaliban alszunk, kihúzhatos kanapén, a valaki jön, a nappali rendben van, be van ágyazva, a játékok a gyerek szobájában, ott lehet kupi, így nincs rendetlenség a nappali konyhában ha valaki beállít.
Nálunk ugyanez volt a felállás. 6 hónapos korig egy szobábn aludtunk, aztán mi kijöttünk a nappaliba, a hálószoba meg gyerekszoba lett.
Indok: azért jöttünk ki, mert négyen aludtunk (ikrek) egy 12 nm-es szobába. Éjszaka szinte már fuldokoltunk. 4 lélegző ember egy kis helységben. Szerintem nem egészséges.
+ a gyerekeknek egyre több cuccuk lett, kellett a hely.
Attól függ, mennyire fog tudni a babától aldni a család. főleg apa, aki melózni megy.
én is az elsőt választanám, de lehet, zavarni fogja nagyon .
Mi egy szobában vagyunk a gyerekkel, de vannak hátrányai is...
Előző lakásomban a 2. verzió volt. Nekem semmi bajom nem volt vele. Szerettem ott élni, csak adódott egy olyan, hogy eggyel nagyobba költözhessünk. Most a kislánynak is és nekem is megvan a külön szobánk, plusz egy nappali.
Ha az első pár hónapban még nincs a gyereknek külön szobája az nem baj, de később már sztem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!