Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt lett valakinek koraszülött...

Itt lett valakinek koraszülött a babája? Mennyi időre született?

Figyelt kérdés
Mi lett vele? Mért született korábban?

2012. nov. 18. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem a kisfiam kerek 34.hétre született 1930g-mal és 43 cm-rel.

Ma már 1 éves nagyfiú és a kutya nem mondja meg róla,hogy korababa.

Elfolyt a magzatvizem,pontosan nem lehetett megmondani mitől,de valamilyen fertőzésre gondoltak,de az sem 100%.

Én rettentően rosszul viseltem a dolgot,a tényt,hogy koraszülött lett a gyermekem...

Ma már így visszagondolva,nem kellett volna.

Ha lenne majd a későbbiekben még egy gyermekem és koraszülött lenne ő is,már nem rettegnék ennyire!

2012. nov. 24. 19:33
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Az én fiam 36. héten született, 2160g és 45 cm volt. Nem derült ki, miért jött korábban. Néhány hónap alatt behozta a lemaradását, ma már 10 hónapos, szép egészséges baba.
2012. nov. 26. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Ikreim születtek 25 héten, nem maradtak életben. Utána 36. héten szültem, semmi gond nem volt, 4. nap jöttünk haza.

Negyedik terhességből most a nyáron 29+3 napra született a lányom, 1370 grammal. Gyenge a méhszájam, nem lehetett visszatartani, nem voltak előjelek egyiknél sem.

A lányommal 6 hetet voltunk kórházban, légzéstámogatást kapott 4 hétig, csak anyatejes, amióta lehetett, gyönyörűen szopik. Azt mondták, mire egy éves lesz, el is felejtjük, hogy koraszülött. :)

Az a helyzet, hogy van sok-sok fél kilós baba, akik teljesen egészségesen nőnek fel, és van sok akik pl két kilóval születnek, és mégis sok probléma jön elő. Nagyon sok mindenen múlik, mi lesz a babával, de ma már nagyon jó esélyeik vannak a koraszülötteknek!

24-26 hét még "necces", de onnantól kezdhetsz megnyugodni! :)

2012. nov. 27. 01:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Utolsó sajnálom az ikreidet:(

Annyira erősök vagytok, minden elismerésem a Tiétek.

2012. nov. 27. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!