A Gergő név hogy tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Megtudtuk 4D-n, hogy pici fiunk lesz, és az apukája után őt is Gergőnek szeretnénk hívni. :) Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, egyébként passzol a vezetéknévhez :)2012. nov. 18. 10:06
11/13 anonim válasza:
Szerintem is jó név. Én is ismerek több korosztályban is, és nem elcsépelt, kedves aranyos, és komoly is egyben. Jobban tetszik mint a Gergely nekem is.
Szomszéd kisfiút is így hívják, és olyan szép mikor az anyukája szól neki :)
Adjátok bátran!
Én csak annyit javaslok, hogy ne legyen teljesen ugyan az a neve mint az apukájának, a későbbi keveredés miatt. Mikor jön egy levél, és egy azon címen két azonos nevű lakik, akkor ez most kinek is szól. Én vagy választanék egy másik nevet is neki, vagy ha Apa Gergely a kicsi pedig Gergő lesz, akkor nincs gond.
12/13 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, gratulálok!
13/13 anonim válasza:
Ugyan nekem is jobban tetszik a Gergely, mégis, a Gergőt is gyönyörűnek vélem. :)
Gratulálok a picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!