Neked tetszik a Gergő név?
Figyelt kérdés
Milyennek gondolod? Kiskorom óta nálam ez a favorit.Első babám kislány.Viszont a tesójának majd szívesen adnám, ha fiú lenne.2012. aug. 27. 11:46
1/10 anonim válasza:
Gergelyként adnám és Gergőnek becézném. Így nem adnám, hogy Gergő.
2/10 anonim válasza:
Páromat is Gergőnek hívják. Nekem azért nem tetszik, mert gyereknév, nem illik egy felnőtt emberhez.
Az első kommentje nagyon jó, legyen Gergely (ez sokkal felnőttesebb) és becézd Gergőnek. :)
3/10 anonim válasza:
Én pont úgy csináltam, ahogy az elsô kommentelô írta. Gergely a fiam, Gergônek hívjuk.
4/10 anonim válasza:
Szerintem jó az úgy is, hogy Gergő. Szebb a hangzása, mint a Gergelynek.
Ennyi erővel a Bence is "gyereknév", mégis néhány év múlva felnő az első Bence-generáció, akikből aztán Bence bácsi lesz...
5/10 anonim válasza:
Tetszik, de én is Gergelyként adnám.
6/10 anonim válasza:
Tetszik, de csak a Gergely becenévének, így nem adnám keresztnévnek.
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, és lehet h én vagyok az egyedüli de nekem így is hívják a 2-ik fiamat h GERGŐ.....szerintem is szép név...
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem is így tetszik, hogy Gergő. A Gergely nem. Köszi a válaszokat.Nem tudom ki pontozott le mindenkit.Nekem hasznos az összes válasz!:)
2012. aug. 27. 15:09
10/10 A kérdező kommentje:
Ez a kedvenc fiú nevem nekem is. Sajna fiam nem született hozzá. :D
2015. júl. 6. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!