Szerintem az Attilával nem lesz tucat neve az ő korosztályában. A Bendegúzzal sem olyan gyakori mint pl. a Bence, de a három közül ez a leggyakoribb. Ha ez is számít nektek, akkor ott a Merse név, azzal tuti egyedi lesz a csoportban :)
2012. nov. 16. 23:16
12/29 anonim válasza:
Tartsátok azon a napon, amelyik a férjes szülinapjához van közel. Ez biztos nem fogja zavarni, sőt, tarthatják majd egybe.
2012. nov. 16. 23:17
13/29 anonim válasza:
Szerintem baj minden gyereknek jár, hogy legyen egy szülinap és névnapja egy évben ami csak róla szól.
2012. nov. 16. 23:18
14/29 anonim válasza:
Én meg nem hinném, hogy annyira nagy baj lesz. Ott lesz a szülinapja. És a névnapján is őt is fogjátok ünnepelni attól, hogy az apja szülinapja is lesz. Sőt a karácsony, húsvét is róla fog szólni :)
2012. nov. 16. 23:25
15/29 A kérdező kommentje:
Van egy Marcell fiúnk és egy Nóra kislányunk.
Merse nekem valamiért jobban tetszik, talán a ritkasága miatt.
Páromnak is ritka neve volt 35 éve, most pedig elég közkedvelt lett a neve és gyakori is.
2012. nov. 16. 23:27
16/29 anonim válasza:
Én nem szeretem az Attila nevet, mégis azt választanám.
És a szülinapos egybeesés nem katasztrófa. :)
2012. nov. 17. 00:06
17/29 anonim válasza:
Az én fiamat Miron-nak fogjuk nevezni. De tetszik még a Viktor is. A Merse és az Attila egyáltalán nem tetszik, de ha csak ez a két név van, inkább legyen Attila.
2012. nov. 17. 00:15
18/29 anonim válasza:
Azt hittem a Merse lánynév...Nekem nagyon tetszik a Bendegúz. Egy 25 körüli srácot ismerek ezzel a névvel, nagyon jól áll neki:) Az Attila nem tetszik. Olyan öreg úrhoz illő.Semmiképp egy cuki kisbabához, vagy egy zsivány kölyökhöz:)
2012. nov. 17. 06:21
19/29 anonim válasza:
De miért baj az, ha a gyerek névnapja akkor van mint a párod szülinapja? Az nagyobb baj lenne, ha a gyerek névnapja és szülinapja esne egy napra.
Attila és Merse nagyon szép nevek, egyik szebb mint a másik (két nagy kedvencem). Bendegúz nekem nem tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!