4 évesnek a Happy Napper Vidám párna? Nagyon tetszik a lányomnak, de érdemes megvenni? Mit gondoltok? Kép lent.
Belefér, csak attól tartok, megint csak egy kacattal több lesz :(
Mint tavaly a Celistia hercegnő, azt mondta Szenteste, hogy erre vágyott a legjobban, ahhoz képest 2 nap után le se volt tojva.
Az én lányom is meg van gajdulva érte. Elmentem megnézni élőben. Hááááááááááááááát veszek plüss anyagot, összevarrom egy plüssjátékkal azt annyi. Nem egy nagy szám élőben.
A reklám alapján igényesebbnek, jópofábbnak gondoltam. :(
Szerintem baromi drága :( de akinek belefér és a gyerek nagyon hisztizik érte akkor vegye meg. Mi nem fogjuk.
Aha, már megint egy parasztvakítás!
Köszi szépen, így én sem veszem meg!
Az én 4 éves lányom is tisztára oda meg vissza van a katicásért. Amikor megláttam az árát, majdnem dobtam egy hátast. Ennyiért tuti nem fog plüsst kapni, főleg, h szerintem ő is kb 3 napig rajongana érte, aztán megy a többi közé, amivel nem mellesleg már Dunát lehetne rekeszteni. Szóval én az ebay-en nézelődök, csak annyira drága a szállítási ktg, h így már nem érné meg. (találtam 9 dollárért, szktg - 36 dollár...)
Férjem talált egy oldalt, idealer.hu, akiknek van floridai címük, telephelyük, megveszik és hazaküldik a kért dolgokat, írt nekik, csak még nem válaszoltak... hátha így olcsóbb lenne, max 3500 Ft-ot vagyok hajlandó rááldozni.
Na, a Müllerben sikerült élőben megnéznem. Ketten a párommal tudtuk visszagyömöszölni a jószágot a házába.
Semmire sem való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!