Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Scamp zoknik milyenek? Illetve...

Scamp zoknik milyenek? Illetve mekkora bodyt vesztek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tetszenek a scamp cuccok, de zoknit nem merek venni.

Csak interneten keresztül vásároltam, így nem láttam még élőbe. Milyen a gumírozása? Nagyon kész vagyok a zoknikra, mind szorítja kisfiam lábát pl Garfield stb. Azok jöttek be amiknek bordázott a szára, de az nem mintás :) de szerintem szívesen nézegetné a szép mintákat :D

Szóval milyenek?

Illetve Ti a bodykat hogy veszitek, pl ha 70 cm akkor mekkorát? Én mindig nagyobbat veszek, kicsit lezser, de azért nem gáz. Sajnos jártam már úgy, hogy vettem 80-as rugdalózót, az egyik pont jó, a másik jó nagy :)

2012. nov. 16. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jók a zoknik,nem bolyhosodik,nem nyúlik,nem csúszik le,nem szorít tökéletesek.Kisfiamnak mindig nagyobbat veszek,hogy belenőjjön inkább,mint kicsi legyen.
2012. nov. 16. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jók a zoknik, mint az összes többi termékük is. Bodyból akkorát veszek, ami amúgy is épp kellene (tehát ha 70 cm magas a gyerkőc, akkor 76-os), jó a méretezésük. A zokninál viszont (de azt hiszem ezt írják is a honlapon) 1 mérettel nagyobb kell, mint amekkorát épp hord a gyerek.
2012. nov. 16. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:

akkor lehet, hogy veszek majd :)

amúgy pl Brendonban van?

2012. nov. 17. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
scamp.hu,brandonban nincsen szerintem
2012. nov. 17. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is sok zoknim van tőlük, semmi gond velük.
2012. nov. 18. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!