[link] én innen vettem a 05st:) imádom mert télies és jó meleg viszont a fél cuccost le lehet szerelni így nyáron is tökéletes ja és olcsó:)
2012. febr. 14. 17:06
2/15 anonim válasza:
Első babakocsit kaptuk(amit kinéztünk azt vették szüleim), 65 körül volt, de nagyon nem jött be.
2.at 20ezerért vettük használtan és nagyon nagyon szeretem!Szép a mai napig, pedig előttünk már 2 gyereket kiszolgált, remélem nálunk is bírja még legalább 1 tesóval:)
Az 1. egy lengyel, ami csak azért hátrány mert nem tudom jó áron eladni, amúgy jó a minősége, sokaknak bejön, mi nem tudtuk használni a méretei miatt.
Én megmondom őszíntén nagyszülők dobták össze, és marha drága volt. Valószínűleg mi is megvettük volna... és imádom, mert nagy kereke van, nagy belsőterű, babahordozó mózeskosár és sportrész is tehető a vázra... nagyon könnyű tolni bármilyen útviszonyok között... szóval egy álom babakocsi. Egyébként CAM a márkája és 140.000 Ft-ba került (ami nekem irreálisan soknak tűnik de sajnos azok a babakocsik amik ilyen opciókkal rendelkeznek ennyibe kerülnek).
2012. febr. 14. 17:11
5/15 anonim válasza:
2. vagyok, nekünk pont ilyen volt az első kocsink, mint amit első linkelt, csak nem ez a márka....látod, nem tudnám eladni jó áron így, hogy már használt...
2012. febr. 14. 17:11
6/15 anonim válasza:
Az elsőt kaptuk kölcsön, nagyon utáltuk mindketten.
Aztán kifogtam 6000-ért egy graco-t és most már élvezet a babakocsizás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!