Cipőkérdés: Harántemelős vagy ne? Illetve még önállóan nem járó babát miben sétáltatjátok tavaszal, zokniban vagy vesztek már neki cipőt? Ha igen milyet?
a fiamnak liliputi szintű putalapúja volt mikor kézenfogva sétált már kint, mikor önállóan ment, elefantenje volt. tényleg szuper cipők
1.
1 éves pont ma, 1 hónapja jár.
otthon tappancsos zokniban van.
utcai cipője siesta(most éppen valamiért aztmondják nem jó), de ilyet vettünk, puha talpú bőr cipő.
Ez volt a sokadik, ami végre jó lett, pedig sokat felpróbáltunk.
Gondolom 2 év múlva meg egy másik fajta nem lesz jó
fiamnak is az volt 9 éve, semmi baja.
Már nem értem az egészet, olyan, mint a banán (újabban 1 év felett lehet adni)
Addig amig a baba nem tanul meg jarni nem kell ra cipöt venni, mert pont a szabadsagot talpizomzaterösitest vonja meg töle az ember.
En nagyon odafigyelek a kisfiam labara, mert sajnos en mindenfele talpas vagyok... ugye a rossz cipök. Lehet a siesta lehuzasa regebbröl jött, de most nagyon jo kis cipöik vannak csak a talpbetet reszet kell jol megnezni mert van amibe eleg merev es magas- na az ilyet nem ajanlom, mert valoban a talp izomzatanak kialakulasa a fontos 1 eves kor körül. puha könnyen hajlithato talpu cipö kell, ami tartja a bokat. tudom ajanlani a geox cipöket(kisfiam altal tesztelt cipök:D ) nehany nike es adidas (ezek között sokat kell valogatni hiaba "nagy markak" mert nagyon sok a merev müanyag talpu köztük)
Mivel ezek a cipök rettenetesen igen nagyon dragak, ajanlom a hasznalt gyerekcipö boltokat, mert neha igazi kis kincsek vannak. ha igy veszel cipöt amire figyelj: talpbetet hasznaltsaga, es a talp kopasa, mivel ezek fontosak a labboltozat es a labtartas kialakulasa szempontjabol ne legyen a talpa kopott föleg sarok resznel es talpbetet sem elhordott, bar ez nemely cipönel cserelhetö, inkabb legyen szepseghibaja.
egyebkent engem hülyenek nezett mindenki de en a 10 honapos kisfiamat 2 zokniban vittem setalani, egy vastag sima es egy csuszasgatlos talpuban, mivel ö 10 honaposan mar ment, nem akartam a labat azzal tönkretenni, hogy az olyan cipöket adom ra ami tiszta merev es korlatozza a lab mozgasat(mivel ilyen kicsi labra nem nagyon van jaro cipö)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!