Felelősségteljes gyermekvállalásnak gondoljátok az alábbiakat?
Figyelt kérdés
23 éves menyasszony,29 éves vőlegény,albérlet (55+rezsi),saját autó,kb. 280-330ezer forint bevétel. Saját lakásra nem sok esély. Mit gondoltok?2012. nov. 11. 19:45
2/13 anonim válasza:
Ennyiből bőven meg lehet élni.
Még annyi, hogy nem írsz erről, de az jó lenne, ha ebből a lány része nemcsak a GYES lenne, hanem jogosult lenne TGYÁS-re, majd GYED-re.
3/13 anonim válasza:
Ha a menyasszonynak is van munkahely és jogosult lesz gyedre akkor igen. De ha csak a gyes kapna akkor én várnék.
4/13 anonim válasza:
Simán.
Nagyanyáink parasztházba szültek, esély sem volt akkoriban vezetékes vízre, áramra és angol wc-re.
5/13 A kérdező kommentje:
3 éves munkaviszony,nettó 105 és 125 ezer forint között ingadozik a havi bevétel,a vőlegény pedig 180-200 ezer között keres.
2012. nov. 11. 19:54
6/13 A kérdező kommentje:
Tehát jár tgyás,gyed. :)
2012. nov. 11. 19:54
7/13 anonim válasza:
hát akkor ez sima ügy, vállalnám!
8/13 anonim válasza:
egyet én is vállalnék. De csak egy gyerkőcöt.
9/13 A kérdező kommentje:
Mi az a feltétel,amivel már több gyermeket is vállalnál?
2012. nov. 11. 20:11
10/13 anonim válasza:
Ha nincs sok esély saját lakásra akkor szerintem mindegy, hogy most vagy később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!