Ti megjegyeznétek a védőnőnek hogy "régen járt"
nálatok?
Figyelt kérdés
Holnap megyek a lányommal mert elfogyott a vigantol. Mivel a védőnő ott van ahol az orvos így van rá esély hogy összefutunk.
Azt tudni kell hogy a lányom 3hónapos kora óta(azóta van ez a nő)egyszer sem volt látogatóban! Sőt a gyereket a 2éves státuszon látta utoljára,pedig már 32hónapos. Előtte meg csak a kötelező védőoltásokkor.
Nagyon böki a csőröm,és szívesen megjegyezném neki. Kíváncsi vagyok mit mondana!
Én azért vagyok elnéző vele - bár tényleg nem sokat segített nekünk, pedig lett volna miben - mert tudom, hogy így is nagyon sokat dolgozik, nagyon kevés pénzért, mert van a környékünkön jópár lepukkant, "nem magyar" család, ahova sokat kell neki kijárni. Este, mikor jövök haza a munkából, gyakra találkozom vele, akkor indul haza, mikorén már majdnem hazaértem, pedig én multinál dolgozom, ahol nincsen "ellógás", ugyanakkor kábé a duplájáért, mint ő (gondolom).
2012. nov. 11. 17:56
13/19 gabszem válasza:
enyém se jár ki, de én örülök neki, sztem felesleges
2012. nov. 11. 17:59
14/19 anonim válasza:
nálunk egyszer sem volt pedig a fiam már 27 hónapos.Honnan tudja hogy milyenek a körülmények?.Ha nem vittem volna oltásokra vagy státuszra azt sem tudná hogy néz ki a fiam.Engem is felháborít,bár nem szeretném azt sem hogy a nyakamra járna de szerintem nem töri össze magát a munkában.Igaz a lányomnál sem vette észre hogy baj van pedig státuszon jeleztem neki az aggályaimat és csak legyintett.
2012. nov. 11. 18:07
15/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én is hasonlóképpen érzek,honnan tudhatná hogy milyen a lányom mert a státuszt is 2perc alatt letudta?! Szinte meg sem tudtam szólalni mert már köszönt is el!
Minden jó minden szép mindent tud a gyerek,de még véletlenül sem nézte meg,vagy bármi csak X-elgetett.........
2012. nov. 11. 20:31
16/19 TKI Ibolya válasza:
Nekem a 3-dik gyerek születése után azt mondta a védőnő,hogy ahol kettő felnőtt ott felnő a harmadik is ő nem jön többet.A harmadik gyerek szív beteg .Erről ennyit!
2012. nov. 11. 22:16
17/19 A kérdező kommentje:
Nekem első gyerek,és a szülés után 1héttel már teljesen egyedül voltam vele!:(
Telefonon meg soha nem lehetett elérni egyiket sem,ezt meg főleg nem.........
2012. nov. 11. 22:20
18/19 anonim válasza:
Én nem jegyezném meg, örülnék, hogy békén hagy. De ha neked szükséged lenne a védőnőre, miért nem hívod fel?
2012. nov. 12. 00:26
19/19 anonim válasza:
Ja most olvasom, nem lehet elérni. Akkor ott a gyerekorvos. Egyébként nekem, ha valami kérdésem volt, szívesebben beszéltem a gyerekorvossal, az ő hozzáértésében jobban bízom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!