Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyereknek való adventi...

Kisgyereknek való adventi naptárat keresek elsősorban fából, ti láttatok valahol?

Figyelt kérdés
[link]
2012. nov. 11. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az M0 melletti Bauhaus-ban láttam a kert résznél van karácsonyi kiállítás ott vannak fából készült aranyos, kamion/autó formájú adventi naptárak. A Maglódi csomópontnál.
2012. nov. 11. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nézegesd a vaterát, én ott vettem pár éve favonatot…

A barkácsáruház is jó ötlet, illetve az alábbiakat találtam:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 11. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
(A meskás linken nem a naptárak jönnek be, ha beírod, hogy „adventi naptár”, és szűkíted oldalt arra, hogy „festett”, akkor látod, hogy vannak fából, amolyan szekrényke szerűek.
2012. nov. 11. 15:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, de sajnos, a Bauhausban már elfogyott a vonat(Dunakeszin és Maglódon is). A Meskát már néztem, nem nagyon tetszenek. A Vaterán is nézegettem már, eddig kevés sikerrel.

Akinek van még ötlete, szívesen veszem!

2012. nov. 11. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Kétfélét láttam a Baumaxban. Talán ott még kapható.
2012. nov. 13. 14:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnéztem a Baumaxban, volt is, de sajna nem kisgyerekeknek való.
2012. nov. 14. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy azok nem tetszettek.

Ami a Baumaxban volt, én megvettem volna a 2 éves kisfiamnak, de nagyon drágának találtam. :(

Egyébként annyi jó ötlet van a neten! Készíts Te egyet, pl kis zoknikból.

Baumaxos válaszoló voltam.

2012. nov. 14. 15:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Bizony, én is nagyon drágának találtam őket! Úgy voltam vele, hogy jó esetben hosszú évekig elő fogjuk majd venni, akkor meg legalább olyan legyen (még ha drága is), ami tetszik. Fából szerettem volna olyasmit, ami a linkben van.
2012. nov. 15. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!