Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinálnak az...

Szerintetek mit csinálnak az ellopott babaholmikkal, elsősorban babakocsikkal?

Figyelt kérdés

"Saját részre" viszik el vajon, vagy azonnal eladják ?

A héten a miénket is lenyúlták sajnos... az ajtó elől, míg készülődtünk. Nem hiszem, hogy meglenne akár az elkövető, akár a kocsi, csak elgondolkodtam.

2012. ápr. 18. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a netre felteszik, vagy piacra kiviszik.

Gusztustalan, hogy ellopták :-(

2012. ápr. 18. 15:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy eladják, vagy megtartják! De roh@djanak is meg azzal a lendülettel!!! Sajnálom, hogy lenyúlták a kocsitokat! Jelentsd be a rendőrségen, hátha megtalálnák!
2012. ápr. 18. 15:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem eladják,pl. neten :(
2012. ápr. 18. 15:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen, hogy meglegyen. tuti amúgy, hog ynem saját részre. Pénzért továbbadják. Kétlem, hogy a neten, az ilyen kis piti bűnözők nem jutnak el odáig, hogy számítógépen értékesítsenek. A közeli piacon, szabad utcai árusoknál néznék körül a helyedben!
2012. ápr. 18. 15:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos akik ellopják, azok aprópénzért máris tovább adnak az ilyen dolgokon.

A cigányok már csak ilyenek...

Tehetsz feljelentést, de sokat nem érsz el vele. Főleg nem, ha nagyvárosban laktok.

Ha kisebb városban laknátok, akkor talán lenne esély arra, hogy megtalálják. De akkor már egy új személynél, aki azt állítaná, hogy megvásárolták XY-tól.

2012. ápr. 18. 15:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tuti eladják. Miénket is elvitték :( Másodszorra direkt egy régebbi tipust vettem, amin már kopott a huzat, hátha nem kell annyira...
2012. ápr. 18. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Idáig süllyedt a világ, hogy babakocsit lopnak?! Te jó ég!

Én nézelődnék neten is, hátha valaki megvette pár ezer forintért, aztán feldobta valami aukciós oldalra. Ha dupláját fogja, már megéri neki is. :(

De sajnálom az eseteteket!

2012. ápr. 18. 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezek szerint az elméletem megdőlt. Azt hittem hogy így anyukától/gyerektől már csak nem lopnak. Hihetetlen. Remélem cserébe 3x-os jó történik veletek.

Legalább volt még egy kocsi elfekvőben, amivel el tudtatok menni?

2012. ápr. 18. 20:57
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! Jól esik az együttérzés :).

Van még egy régebbi szerencsére, amit el akartam ajándékozni vki rászorulónak, mert szegény már picit le van harcolva, de most mi vagyunk "rászorulva", hála annak a le se írom minek... Annyi kiderült, hogy nőnemű volt az illető, és nem a környékről való.

Egyik ismerősöm mesélte, hogy máshol meg már direkt a játszóterekre specializálódnak ezek r.hadt tolvajok, mert amíg anyuka a gyerek után szalad, ők a cuccokkal el.

Komolyan, visszahoznék néhány középkori módszert ezek után :(.

2012. ápr. 19. 07:02
 10/12 anonim válasza:
Nem csoda,hogy lenyúlták manapság egy babakocsi nagyon drága :(
2012. ápr. 24. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!