Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinálnak az...

Szerintetek mit csinálnak az ellopott babaholmikkal, elsősorban babakocsikkal?

Figyelt kérdés

"Saját részre" viszik el vajon, vagy azonnal eladják ?

A héten a miénket is lenyúlták sajnos... az ajtó elől, míg készülődtünk. Nem hiszem, hogy meglenne akár az elkövető, akár a kocsi, csak elgondolkodtam.

2012. ápr. 18. 15:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez azért így önmagában még nem elég ok a lopásra, sőt az sem ha valaki nem tudja megengedni magának.
2012. ápr. 24. 10:38
 12/12 anonim válasza:
Ebben igazad van,de ezt mond annak aki el lopta valószínűleg vagy eladta vagy megtartotta. Nem csak azért lopnak el valamit,mert eladják van aki azért,mert nem tudja megengedni és könnyebb másét elvenni na ez szomorú,hogy egyáltalán ilyen világot élünk. Németeknél kinn hagyják a ház előtt a babakocsit és senki sem viszi el pedig reggeltől estig kinn van. Na itt hagyj kinn bármit is 5 perc alatt lába kél. A mamám rajta felejtette a ház előtt a kukán a benti szemetesünket megállt a sarkon pletykálni mikor kinéztem egy sötét egyén pattant ki a kocsiból és vitte volna magával pedig egy vacak műanyag kanna ami nem is kuka igazából úgy szaladtam ki és szóltam rá,hogy ne vigye el,mert ott áll a nagyanyám és ő felejtette ott simán elvitte volna a csávó pedig látta,hogy a kapu is nyitva volt. Na ennyit az ebben az országban élőkről.
2012. ápr. 24. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!