Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez milyen gondolkodás?! Vagy...

Ez milyen gondolkodás?! Vagy én látom rosszul?

Figyelt kérdés

Kisfiam elmúlt 2és fél éves,bölcsödébe jár egy ideje mert elakartam menni dolgozni,sikerült találnom egy részmunkaidős állást(4óra).

A munkára azért volt szükség mert albérletben lakunk és minden hónapban épphogy kijövünk,tehát valahogy mindig megvoltunk az én kis keresetem nélkül is DE félretenni nem tududnk egy 100ft-ot sem,és én a keresetem nagy részét most a kisfiamra szeretném félretenni meg egyébként is jó ha van tartalék és akkor most jön a lényeg:

A férjem szerint szívtelen vagyok hogy bölcsödébe jár a gyerek(pedig anno nem ellenezte),és épp most minden 2.héten beteg(ami egyébként mondható normálisnak is)az elhelyezését 100%ban nekem kell megoldani mert ugye én akartam annyira majomkodni a munkával akkor oldjam meg ő nem segít!

Ez normális hozzáállás hogy bűntudatot okoz egy anyának akinek már eleve nehéz??!!

2012. nov. 11. 09:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Természetesen megvan a véleményem a dologról,dolgozni kell,nem lehet otthon ülni míg iskolás nem lesz de azért érdekelne a másik szemszögből is a dolog,mi ebben a ráció hogy anya ne dolgozzon pedig kellene...
2012. nov. 11. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nagyon jól csinálod!:)
2012. nov. 11. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Megmondanám apukának, hogy akkor kiveszem a gyereket a bölcsiből, ő meg vállaljon másodállást, hogy tudjatok pénzt félretenni.

Egyébként helyes a gondolkodásod szerintem.

2012. nov. 11. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
14%
Neked van igazad. A legtöbb családban az okozza a problémákat, hogy az emberek nem gondolkoznak előre, nem raknak félre. Aztán néznek, ha adódik hirtelen egy nagyobb kiadás vagy a gyerekre kéne többet költeni, de nem lehet. Nagyon is jól gondolkodsz. Ha ovis lesz, akkor is gyakran lesz beteg, akkor is ezt fogja mondani a férjed? Ahelyett, hogy örülne, hogy tudtok félretenni... nem is értem az ilyen embereket.
2012. nov. 11. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:

A lepontozóbajno kissé eltántorította az embereket a további válaszadástól, de engem ez nem izgat. Szerintem is neked van igazad. Ha nem a bölcsiben esik át a gyerek a kezdeti betegeskedésen, akkor az oviban. Nem kisbaba már. Nem kaszinózni jársz. Nehogy már elítélendő legyen dolgozni, pénzt keresni. A gyerekfelügyletből meg kutya kötelessége részt vállalni a férjednek, amennyire a munkája engedi. Ugyanannyira az ő gyekere is, mint a tiéd.

Szerintem egyszerűen sajnálja a gyereket, mert beteg, és ez meggátolja abban, hogy más szempontokat is mérlegeljen. Emellett valószínűleg kissé lusta.

2012. nov. 11. 17:47
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Azóta jobb a helyzet.Nem lusta a férjem mert heti 6 napot dolgozik reggel 5-től este 20ig:(

2012. nov. 14. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!