Ez milyen gondolkodás?! Vagy én látom rosszul?
Kisfiam elmúlt 2és fél éves,bölcsödébe jár egy ideje mert elakartam menni dolgozni,sikerült találnom egy részmunkaidős állást(4óra).
A munkára azért volt szükség mert albérletben lakunk és minden hónapban épphogy kijövünk,tehát valahogy mindig megvoltunk az én kis keresetem nélkül is DE félretenni nem tududnk egy 100ft-ot sem,és én a keresetem nagy részét most a kisfiamra szeretném félretenni meg egyébként is jó ha van tartalék és akkor most jön a lényeg:
A férjem szerint szívtelen vagyok hogy bölcsödébe jár a gyerek(pedig anno nem ellenezte),és épp most minden 2.héten beteg(ami egyébként mondható normálisnak is)az elhelyezését 100%ban nekem kell megoldani mert ugye én akartam annyira majomkodni a munkával akkor oldjam meg ő nem segít!
Ez normális hozzáállás hogy bűntudatot okoz egy anyának akinek már eleve nehéz??!!
Megmondanám apukának, hogy akkor kiveszem a gyereket a bölcsiből, ő meg vállaljon másodállást, hogy tudjatok pénzt félretenni.
Egyébként helyes a gondolkodásod szerintem.
A lepontozóbajno kissé eltántorította az embereket a további válaszadástól, de engem ez nem izgat. Szerintem is neked van igazad. Ha nem a bölcsiben esik át a gyerek a kezdeti betegeskedésen, akkor az oviban. Nem kisbaba már. Nem kaszinózni jársz. Nehogy már elítélendő legyen dolgozni, pénzt keresni. A gyerekfelügyletből meg kutya kötelessége részt vállalni a férjednek, amennyire a munkája engedi. Ugyanannyira az ő gyekere is, mint a tiéd.
Szerintem egyszerűen sajnálja a gyereket, mert beteg, és ez meggátolja abban, hogy más szempontokat is mérlegeljen. Emellett valószínűleg kissé lusta.
köszönöm a válaszokat!
Azóta jobb a helyzet.Nem lusta a férjem mert heti 6 napot dolgozik reggel 5-től este 20ig:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!