Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kirakhatnak az alberletbol,...

Niktoon kérdése:

Kirakhatnak az alberletbol, ha kisgyerekeim vannak?

Figyelt kérdés
7 honapja lakok Bpesten alberletbe ket kicsi fiammal. Az egyik 11 honapos, a masik 4 eves. Eddig mindig rendesen fizettuk az albit, csak most a paromat kirugtak en meg gyesen vagyok. Rank is ervenyes a bkilakoltatasi moratorium? Hivatalosan vagyunk a lakasba szerzodessel, be is vagyunk ideiglenesen jelentve. A parom munkat keres de amig nem talal nem tudjuk kifizetni az albit es nincs hova mennunk.
2012. nov. 9. 19:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
38%

Aki szándékosan kikapcsoltatja a közszolgáltatásokat, az veszélyezteti a gyermeket.

Itt egy történet egy bérbeadóról, aki kizárta a nemfizető bérlőit, és természetesen neki magának gyűlt meg ezután a baja a hatóságokkal:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

Úgyhogy csak lassan a testtel.

2012. nov. 10. 18:55
 32/39 anonim ***** válasza:
67%
Én nem azt mondtam, hogy zárja ki hanem kapcsoltassa le a villanyt. Azért az nem ugyan az, mert a saját dolgaihoz hozzá férhet. Nehogy már egy csalónak jogai legyenek, ezért tart itt az ország.
2012. nov. 10. 20:41
 33/39 anonim ***** válasza:
90%
Én már csúnyán megjártam hasonló ingyenélőkkel akik szeretetszolgáltatnak néztek. Először csak haladékot,majd jövőhéten,majd jövő hónapban, aztán HÓNAPOKIG nem tudtam kilakoltatni őket a SAJÁT lakásomból,a gázt csak azért nem kötettem ki mert rohadt drága visszakötni. haver lakásában pedig a familia lecserékltette a zárakat. Én meguntam,hogy a hatóságok nem tesznek semmit akinek meg büdös a munka az az én pénzemen éldegél ,úgyhogy kihajigáltam az összes cuccukat és nem engedtem vissza őket. Veled is megtehetik .
2012. nov. 12. 14:42
 34/39 anonim ***** válasza:
54%

"Amennyiben a bérlő nem hagyja el a lakást, akkor a bérbeadó pert indíthat a kiürítés érdekében. A bérlő a lakás kiürítésére csak jogerős ítélet alapján és bírósági végrehajtás útján kötelezhető. A bérlőt mindaddig a bérbeadóval szemben is birtokvédelem illeti meg, amíg a lakás kiürítését elrendelő jogerős határozatot végre nem hajtják. Ha a bérlő tehát már 6 hónapja nem fizet sem bérleti díjat, sem közüzemi díjat, de az ügyben még nem született jogerős bírósági ítélet, akkor a bérbeadó nem teheti ki a lakásból a bérlőt, nem cseréltetheti le a zárat. Ha mégis megteszi, akkor elköveti a magánlaksértés vétségét a bérlő sérelmére."

[link]

2012. nov. 12. 23:47
 35/39 anonim ***** válasza:
Oké de a villanyszámlát nem köteles befizetni helyette vagy igen? Mert szerintem nem, és akkor már is rálehet hívni a gyámügyet gyerekveszélyeztetés miatt. Azért a saját gyerekét csak jobban félti és elköltözik önszántából.
2012. nov. 12. 23:52
 36/39 anonim ***** válasza:
76%
Ha a bérbeadó nevén vannak a közművek, akkor a kikapcsoltatás megítélése elég necces egy birtokvédelmi eljárás során. Inkább neki kell futni a törvényes birtokbaadási eljárásnak, annál hamarabb vége lesz.
2012. nov. 13. 10:02
 37/39 anonim ***** válasza:
83%
Siman kiba..tam az alberloket amikor nem fizettek.... Veled is ezt fogjak tenni, senki nem fizet mas helyett.
2012. nov. 13. 21:34
 38/39 anonim ***** válasza:
Hova lett a kérdező???
2012. nov. 14. 10:57
 39/39 anonim ***** válasza:
43%
Ezek félteni a saját gyereküket? Nézd meg a kérdező írrását. Előttem egy idióta körvonalazódott. Annyi esze van, mint a két gyerekének.
2012. nov. 16. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!