Kirakhatnak az alberletbol, ha kisgyerekeim vannak?
azzal védi a törvény a kisgyerekes albérletben lakókat, hogy ha rajtuk kívülálló okok miatt a kiadó felmond, akkor türelmi időt kapnak az albérlők, 2-3 hónapot, nem tudom, ami azért van, hogy legyen idejük másik albérletet találniuk!
rátok ez nem vonatkozik, elég egyértelmű helyzet, nem teljesítitek a feltételeket, tehát nem fizettek, így vagy jó indulatú és a kauciót lelakhatjátok/lefogyaszthatjátok a rezsi költségeket, vagy kirak.
A párod munkát keres, de nem talál?
Azért Pesten csak lehet valamit találni. Én borsodi vagyok, de még eddig mindig tudtam dolgozni, ha akartam, max. nem olyat amit szerettem volna, nem olyat ami a végzettségemnek megfelel és nem annyiért amennyiért szerettem volna. Egyetemet végeztem, de ha ezem múlna a gyerekeim lakhatása, étkeztetése, akkor takarítani, vagy utcát seperni is elmennék.
Egyébként nyugodtan kereshetnél közben Te is munkát. Lehet, hogy Te fogsz hamarabb találni.
Nézd, nem szép dolog nem betartani egy szerződést, de a bérlő lakhatása alapvetőbb jog, mint a tulajdonos profitja.
A bérlők természetesen felelnek a tartozásukért, azt peres eljárásban be lehet hajtani rajtuk.
Önkényesen kilakoltatni viszont akkor sem jogszerű.
# 26/29
Ez nem igaz, miért kellene neki más helyet befizetnie ez nem így működik. Megmondja, hogy ő nem tudja befizetni mert nem fizették ki az albérletet aztán kész. A gyámügy a szülőkön fogja leverni, mert a szülők felelőssége a gyerek eltartása nem másé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!