Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi a tgyásod a gyermeked...

Mennyi a tgyásod a gyermeked után? És a párod fizetése?

Figyelt kérdés
Jól megéltek ebből? Hiteletek van?
2012. nov. 8. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Két kicsivel vagyok itthon (2év10hós és 13hós)gyesen. A férjem 120-160 körül keres, 60ezer lakáshitelünk van. És megvagyunk. Nem élünk nagylábon, de jut mindenre, ami szükséges, és a tervek szerint itthon maradok 3 éves koráig a kicsivel.
2012. nov. 9. 00:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100000 körül van a Tgyásom, a férjem 220ezret hoz haza. Emellé jön a családi. Két gyerekkel (a kisebbik 3 hetes) viszonylag jól élünk, bár van lakáshitelünk 60ezer, lakáselőtakarékunk 37ezer meg megtakarításos életbiztosításunk 15ezer. Erre jön még a rezsi és egyéb költségek. Mindent írunk, mikor mire mennyi megy el, így könnyű követni, hová tűnik a pénz.
2012. nov. 9. 07:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Férjem 65 ezret hoz haza, én csak GYES-t kapok.

Albérletben élünk, nagyon nehéz :(

Pedig nem azok közé tartozunk, akik nem akarnak tenni a pénztelenség ellen, de itt Borsodban munkát találni egyenlő a lehetetlennel sajnos.

2012. nov. 9. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Elhiszem, hogy nagyon nagyon nehéz, de pl. én Szabolcsban nőttem fel, jelenleg Borsodban élek, de mindig volt munkánk. Nekem is, a férjemnek is, a borsodi és a szabolcsi nagyszülőknek, rokonoknak is. Szóval a lehetetlennél azért egy kicsit nagyobb az esély. (ok. nem sokkal)

Bocs az off-ért Kérdező, amúgy a kérdésedre már válaszoltam.

2012. nov. 9. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!