Mennyi a tgyásod a gyermeked után? És a párod fizetése?
Nekem tgyás 160, párom fizetése 400.
Hitelünk van, kamatmentes mert én bankban dolgoztam.
Elmondom...
Azért érdekel,mert ma a facebook egyik közösségi csoportjában vagy 15 anyuka írkált felháborodva,hogy ők minden hónapban úgy várják a gyest,mint a messiást. Sőt,a családi pótlékot is. Idézem: "nem mondhatom a gyereknek,hogy nem utálták a családit,ezért nincs pelenka". Ezért vagyok kíváncsi,hogy tényleg ilyen rossz a helyzet a kisgyerekes családoknál? A gyes az fix,azon nincs mit kérdezni...
Amúgy zsebekben nem turkálok,ez itt egy teljesen arc nélküli oldal.....
Nem kell ehhez FB-ra menni, itt is minden hónapban több ilyen kérdés is van.
Nekem is van olyan ismerősöm aki meg sem próbált elhelyezkedni a gyerekek között, de panaszkodni nagyon tud.
60-65 körül volt a tgyásom, férjem fizetése volt 100-110. Hitel nem volt. Volt, hogy vártam én is a tygást nagyon, de pelus az mindig volt. Később megtanultam bánni a pénzükkel és beosztottam. Hónap elején levettük a csekkekre a pénzt, bevásároltunk a gyereknek pelust, törlőt, fürdetőt, aztán kaját mindannyiunknak. Ami maradt abból gazdálkodtunk.
(Már 3,5 éves a fiam, azért a múlt idő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!