Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi a tgyásod a gyermeked...

Mennyi a tgyásod a gyermeked után? És a párod fizetése?

Figyelt kérdés
Jól megéltek ebből? Hiteletek van?
2012. nov. 8. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Nekem tgyás 160, párom fizetése 400.

Hitelünk van, kamatmentes mert én bankban dolgoztam.

2012. nov. 8. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Huh, jól belenyúlsz a másik zsebébe. És ha leírom akkor a ti anyagi helyzetetek jobb lesz? Az ilyen kérdéseket sosem értettem. Megkérdezhetem hogy miért érdekel? Őszintén, nem kötekedésből...
2012. nov. 8. 20:56
 3/14 A kérdező kommentje:

Elmondom...

Azért érdekel,mert ma a facebook egyik közösségi csoportjában vagy 15 anyuka írkált felháborodva,hogy ők minden hónapban úgy várják a gyest,mint a messiást. Sőt,a családi pótlékot is. Idézem: "nem mondhatom a gyereknek,hogy nem utálták a családit,ezért nincs pelenka". Ezért vagyok kíváncsi,hogy tényleg ilyen rossz a helyzet a kisgyerekes családoknál? A gyes az fix,azon nincs mit kérdezni...

Amúgy zsebekben nem turkálok,ez itt egy teljesen arc nélküli oldal.....

2012. nov. 8. 21:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ehhez FB-ra menni, itt is minden hónapban több ilyen kérdés is van.

Nekem is van olyan ismerősöm aki meg sem próbált elhelyezkedni a gyerekek között, de panaszkodni nagyon tud.

2012. nov. 8. 21:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

60-65 körül volt a tgyásom, férjem fizetése volt 100-110. Hitel nem volt. Volt, hogy vártam én is a tygást nagyon, de pelus az mindig volt. Később megtanultam bánni a pénzükkel és beosztottam. Hónap elején levettük a csekkekre a pénzt, bevásároltunk a gyereknek pelust, törlőt, fürdetőt, aztán kaját mindannyiunknak. Ami maradt abból gazdálkodtunk.

(Már 3,5 éves a fiam, azért a múlt idő.)

2012. nov. 8. 21:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét összeget nem írok, de elég szép összeg mindkettő. Elégedett vagyok vele és bár nem luxusban, de nagyon kényelmesen megélünk belőle. Van egy kisebb hitelünk, amit lazán ki tudunk fizetni. Az azért hozzátartozik a témához, hogy 32 évesek elmúltunk, amikor született a babánk. Elég sokat dolgoztunk már előtte mindketten, jó munkahelyünk és szép fizetésünk volt, amikor vállaltuk a babát. Eszembe sem jutott, hogy GYES-re és családira szüljek, vagy hogy még a 3. évben is itthon maradjak.
2012. nov. 8. 21:22
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Sokan szeretnek siránkozni, de tenni ellene nem nagyon.
2012. nov. 8. 21:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozóként a tgyás nekem nem sok, 80 ezer körül, de sosem erre alapoztunk, mint ahogy a majdani nyugdíjjal sem számolunk.. Férjem fizetése szerencsére itthoni viszonylatban elég jónak számít, így jól elvagyunk. Hitelünk nincs.
2012. nov. 8. 21:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem 40ezer a gyedem(annyi volt a tgyás-om is)A párom 170ezret keres és van hitelünk is.
2012. nov. 8. 22:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A Tgyásom nagyon jó volt, 220000 körül, de most már csak Gyed van, 102000. A férjem változó, de átlag 280000 körül keres. Ez így tök jó is lenne, de sajnos nagyon sok hitelünk van (lakás, személyi k., hitelkártya), részben, mert elment hülyeségre, részben mert a férjem 1,5 évig munkanélküli volt, illetve 1-1 hónapokat dolgozott és még mindig ezt nyögjük, kb 170000 csak a hiteltörlesztések. Ráadásul a férjem a fizuja nagy részét csak 20-a után kapja, úgyhogy most gondot okoz, hogy nekem már csak ennyi jön, mert ugye mindent hó elején kell fizetni. Rezsink még kb 100000, férjem dohányzik is (remélem most már leszokik). Szóval ennyi pénzből, igaziból elég szarul élünk. Szeretnénk még gyereket, de nem tudom, hogy anyagilag, hogy lesz. Gondoltam rá, hogy a 2 között visszamegyek dolgozni, de már 34 vagyok, a kislányunk is 3 év alatt jött össze. Szóval nem tudom, hogy mi lesz! Egyébként undorítónak tartom, hogy a Gyed maximalizálva van az egyszerű földi halandóknak, de a képviselőnőknek nem!
2012. nov. 8. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!