Szerinted milyen az "ősanya" típus negatív értelemben?
Szerintem az ősanyák gyerekeit hívják Avarkának, Hitvándnak, Szütyellőnek vagy Hadúrnak. Ők azok, akik mindent jobban tudnak nálad, akkor is ,ha Te már 8 gyereket neveltél fel, de ő még csak az elsővel várandós. Ő az, aki pontosan tudja, hogy este hogyan kell elaltatni a picit, és ha ez neked nem sikerül, akkor te vagy a hibás, és véletlenül sem elképzelhető az, hogy baba és baba között is van különbség :)
Na és szerintetek? :)
Na akkor itt látom sok a félreértés.
1. Ha valaki kér tanácsot és úgy adsz neki, az nem okoskodás (szöveget értelmezni viszont általános iskola első osztályában tanítanak...). Ha viszont mondjuk adott egy olyan kérdés, hogy "Mit tegyek, ha a babám éjszaka óránként felébred" és akkor jön 11 különböző válasz, majd megjelenik a 12., azzal, hogy itt mindenki hülye idióta, mert neki van egy tuti módszere, ami tuti mindenkinek beválik és nem érti, hogy mások mit szerencsétlenkednek (megtörtént eset mellesleg), na ez már gáz.
2. Én senkit nem akartam pocskondiázni. Csak kíváncsi voltam, hogy ki mire használja ezt a jelzőt "ősanya". Aki ezt magára veszi az saját magában keresse a hibát, mert én ezzel senkit nem akartam megbántani.
3. Mielőtt megkapnám, egyáltalán nem vagyok se anya, se felesség se semmi. Itt olvastam nem egyszer az ősanya jelzőt és én ebből alkottam ki, hogy akkor szerintem ezt jelenti. Sajnálom, ha ezzel vkit megbántottam, nem állt szándékomban. De egyesek kicsit nézzenek magukba, mert azzal az ember saját magát minősíti, ha egy kérdésen, ami nem érinti őt, megsértődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!