Meddig mehet el egy bölcsőde? Mit tehet a szülő? Mással is van ilyen?
Az fura, hogy te számold ki, mennyit kell fizetned. Számlát nem adnak egyébként, vagy ez önbevallásra megy? Akkor meg van oldva, mondd azt, hogy 100 Ft-ra jött ki, tudnak-e visszaadni.
Ha megint jönnek az "ugye nem szeretném ha kikerülne a kicsi.." szöveggel, akkor megkínálhatod őket az "ugye nem szeretnétek, hogy panaszt tegyek a jegyzőnél" reakcióval.
bólogass, lássák rajtad hogy igyekszel a lökött vezető kedvére tenni - közben gondolj amit akarsz - , ha a gondinénik partnernek tekintenek akkor nem lehet nagy baj és nem kell félned hogy a kicsin csattanna az ostor.
amúgy a mi vezetőnk is ilyen, szerencsére a gondozónők nem, róluk csak jót tudok mondani, és a már a második gyerkemet hagyom náluk nap-mint-nap jó kezekben, dacára az idegbeteg és bunkó vezetőnek. Úgyis a gondinéniken múlik hogy milyen napja lesz a gyerekdnek, szóval nyugi.
pótold a papírokat meg a befizetéséket, intézkedj eztán időben ahogy lehet és bármit mondd, ne húzd fel magad. bólogass, mosolyogj stb.
ő meg hadd kapjon agyvérzést az idegbajtól egész nyugodtan :)
köszönöm a válaszokat!rákérdeztem a vezetőnőnél,de mindent tagadott-gondoltam akkor ráhagyom csak ne legyen legközelebb ilyen remélem.
A mosolygással nem megyek semmire(vendéglátásban dolgozom van tapasztalatom az ideges emberek kezelésében). Most udvariasan,de határozottan léptem fel és 2 napja csönd és béke van-remélem így is marad.
Beszélgettem több anyukával,hasonló dolgok voltak velük is,de az apukákkal naggyon kedvesek,hát legközelebb majd ő beszél velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!