Ha még tart a felmondási időm, elmehetek máshová dolgozni?
Figyelt kérdés
Vagy csak a lejárta után? Nem kell bemennem a régi helyemre, mert eltekintettek tőle.
Illetve szerintetek szóljak az új helyen, hogy még 4 hónapig kapnám a GYES-t?
2012. nov. 5. 21:15
1/3 anonim válasza:
Nem mehetsz el másik helyre dolgozni,legalábbis hivatalos,bejelentett munkahelyed nem lehet kettő.Oké,hogy a felmondásit töltöd,de ez még így is munkaviszonynak számat.
2/3 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az első írja.
Azt tudod, hogy GYES-t nem kaphatsz 8 órás munka mellett?
3/3 anonim válasza:
Az elozo valaszok nem teljesen helyesek. Ha a munkaviszonyod a kozszferaban volt, akkor tenyleg nem lehet egyszerre ket allasod, viszont, ha nem, vagyis a versenyszferaban, akkor mar munkaba allhatsz es annyi allasod lehet egyszerre amennyit akarsz. Es ez tuti. Engem juli 13-an rugtak ki, 1 honap felmondasi idot 2 honap vegkielegitessel toldottak meg, igy oktober 13-ig allomanyban voltam, az uj munkamban szeptemberben kezdtem - teljesen hivatalosan. A gyes-nel viszont tenyleg figyelni kell az oraszamra, de ez mar mas kerdes. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!