Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jönnek a "mit vegyek a gyerekn...

Jönnek a "mit vegyek a gyereknek karácsonyra" típusú zsibbasztó kérdések! Én is beállok a sorba. Mit vegyek a 4 éves lányomnak?

Figyelt kérdés

Érdeklik a dínók és a pónik. Mindkettőből van 8000. A Legó akkor érdekes, ha én kirakom, ő szétszedi, aztán elpakolhatom. Puzzle, rajzolós, festős, gyurmás cuccai vannak. Vajon jó lenne az aqua beads?

[link]

2012. nov. 4. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodom ezen a kirakós gyöngyön, de igazából a ponyknak örül! Hiàba van 100, az arat hosszan tartó sikert, vagyis azzal nem

Csak aznap játszik.

2012. nov. 4. 22:18
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen, a póniból sosem elég :)

Én meg már utálom őket, főleg a pici MLP és Filly pónikat, mert mindig a lábam alá kerülnek :)

2012. nov. 4. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Az én 4 éves lányom playmobil babaházat kap. Berendezés meg csomó emberke/kütyü van korábbról, nagyon szereti a mütyürös dolgokat, meg a szerepjátékokat. Persze ő is pónimániás, előre látom, hogy lesz olyan, amikor emberkék helyett pónik szállják meg a "kastélyt" :) igazából ő is mindig örül a póniknak, és biztos tuti siker lenne egy még éppen nem meglévő karakter, ám úgy döntöttem, hogy egy kosárnyi póni még több is mint elég, úgyhogy befejeztük a pónigyűjtögetést.

Legozni is szeret, de szerencsére az én régi legom megvan, egy egész ágyenműtartó tele van vele, abból se kell több, bőven kiszolgálja majd az én két gyerekemet ez a mennyiség. Ha nem lenne ennyi akkor apránként biztos kapna 1-1 készletet, mert okos és jó játéknak tartom, ami hosszú távra szól, csakúgy mint a playmobil.

ilyen háza lesz:

[link]

a fiam (most 2,5) jövőre meg akkora playmobil+shenk várat kap, hogy a nővérével ketten bele tudnak majd ülni + katonák/kiegészítők... évek alatt gyűjtöttem össze mindezt, egy része még az enyém volt, egy részét meg úgy vadásztam össze hogy "majd milyen jó lesz ha gyerek lesz" ;)

a lányom kézműveskedni is nagyon szeret, aqua beads-et is fog kapni a nagyiktól, egy kis készletet már kivégzett és imádta. mondjuk elég ügyes kezű és türelmes is, izgága tipusú gyereknek kevésbé ajánlom...

2012. nov. 4. 23:35
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
33 ezerért egy játék??? Uram Isten....
2012. nov. 5. 05:32
 15/16 anonim ***** válasza:

elnézést az offért:

nem azt mondtam, hogy ezt (és ennyiért), hanem hogy ilyet kap- szövegértés....

a mi babaházunk egyébként az unokahugomé volt, ki akarta dobni anno, de én elkunyiztam, 8 évet állt a padláson szépen elcsomagolva és most láttam elérkezettnek az időt, hogy előbányásszam és megkapja a lányom. Szerencsére tökéletes állapotban van, de nekem nincs digitális gépem és nem tudtam fotót készíteni róla, így a neten kerestem képet erről a tipusú házról.

mint fentebb is írtam sok dolog még az enyém volt, vagy apránként szedtem össze mikor még tervben sem voltak a gyerekek, így most rengeteg, minőségi, jó játékuk pl playmobiljuk és legojuk van, amit jelenleg nem tudnék finanszírozni nekik, pedig nagyon jó játékok.

2012. nov. 5. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Pet Shop klubház, játszótér, vagy ilyesmi?Esetleg Polly Poket?Az én lányomnak ezeken gondolkodok.
2012. nov. 5. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!