Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jönnek a "mit vegyek a gyerekn...

Jönnek a "mit vegyek a gyereknek karácsonyra" típusú zsibbasztó kérdések! Én is beállok a sorba. Mit vegyek a 4 éves lányomnak?

Figyelt kérdés

Érdeklik a dínók és a pónik. Mindkettőből van 8000. A Legó akkor érdekes, ha én kirakom, ő szétszedi, aztán elpakolhatom. Puzzle, rajzolós, festős, gyurmás cuccai vannak. Vajon jó lenne az aqua beads?

[link]

2012. nov. 4. 21:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

A lányom most a héten volt 4 éves, és aqua beads-et kapott szülinapjára, és annyira bejött neki, hogy 900 gyöngyöt el is használt egy nap alatt. :)

Kicsit nehéz még neki, az ügyes kezű, türelmes, pepecselni szerető 4 évesnek való.

2012. nov. 4. 21:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én kezdésnek ezt vettem, amihez van egy toll is, azzal könnyebb rakosgatni, mint kézzel a kis golyókat.

2012. nov. 4. 21:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Én 3 éves kislányomnak kreatív dolgot vettem :) a lényege igazából makett építés. Tehát adott hozzá tervrajz is, és egy kis házikót kell felépíteni, adott hozzá kis tégla, cserép, faanyag, habarcs. De tényleg kicsi, tehát mondjuk olyan 30X30 centis. Nagyon klassz. Kis koromban nekem is volt ilyen és én is szerettem. Vettem neki egy Götz babát, ez lesz az első babája, kíváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni :) meg találtam egy olyat (még nem vettem meg, csak gondolkodom rajta), ami ilyen kis konyha direkt ilyen 3-4 éves gyerekeknek. Ez is ilyen kreatív játék lányoknak. Ilyesmi nem tetszene? Van benne minden, ami egy konyhában, tehát kis sütő, edények, tűzhely. Még kávés készlet is :D
2012. nov. 4. 21:29
 4/16 anonim ***** válasza:
Az lányom egyik ajándéka ez lesz.Szintén 4 éves. :)
2012. nov. 4. 21:32
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Konyhája is van.

3.! Milyen ez a makettépítős dolog? Lehet kapni, vagy Te csináltad?

2012. nov. 4. 21:33
 6/16 anonim ***** válasza:
Neeem én csináltam, lehet kapni. Azaz, hogy én Olaszországban vettem, és ha jól emlékszem amikor kicsi voltam, akkor én is innen kaptam. De mindjárt megnézem, hogy Mo-n lehet e kapni :)
2012. nov. 4. 21:38
 7/16 anonim ***** válasza:

Keresem még, de addig adok linkeket, hogy miket találok, ami még érdekes lehet.

[link]

Nem pont a szövő eszközök, igazéból minden más is :)

2012. nov. 4. 21:42
 8/16 anonim ***** válasza:

Egyelőre ezt találtam még:

[link]

De ez sem olyan, mint ami nekem van. Az enyém az kompletten olyan, mint egy ház meszelés meg vakolás előtt :D legalábbis a képen, hogy milyen lesz majd ,ha a kislányommal felépítem, azt nem tudom...

2012. nov. 4. 21:46
 9/16 anonim ***** válasza:

Találtam!

[link]

Na ilyesmi van nekünk is :)))

2012. nov. 4. 21:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!!!!!
2012. nov. 4. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!