Jönnek a "mit vegyek a gyereknek karácsonyra" típusú zsibbasztó kérdések! Én is beállok a sorba. Mit vegyek a 4 éves lányomnak?
Érdeklik a dínók és a pónik. Mindkettőből van 8000. A Legó akkor érdekes, ha én kirakom, ő szétszedi, aztán elpakolhatom. Puzzle, rajzolós, festős, gyurmás cuccai vannak. Vajon jó lenne az aqua beads?
A lányom most a héten volt 4 éves, és aqua beads-et kapott szülinapjára, és annyira bejött neki, hogy 900 gyöngyöt el is használt egy nap alatt. :)
Kicsit nehéz még neki, az ügyes kezű, türelmes, pepecselni szerető 4 évesnek való.
én kezdésnek ezt vettem, amihez van egy toll is, azzal könnyebb rakosgatni, mint kézzel a kis golyókat.
Köszi!
Konyhája is van.
3.! Milyen ez a makettépítős dolog? Lehet kapni, vagy Te csináltad?
Keresem még, de addig adok linkeket, hogy miket találok, ami még érdekes lehet.
Nem pont a szövő eszközök, igazéból minden más is :)
Egyelőre ezt találtam még:
De ez sem olyan, mint ami nekem van. Az enyém az kompletten olyan, mint egy ház meszelés meg vakolás előtt :D legalábbis a képen, hogy milyen lesz majd ,ha a kislányommal felépítem, azt nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!