Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért pontozzák le azt a...

Miért pontozzák le azt a válaszom, hogy a lányom neve Anett?

Figyelt kérdés
Most komolyan, ez miért nem "hasznos" válasz??? Nem adtam soha kéretlen tanácsot senkinek, amikor kérdés volt, hogy mi a neve a gyermeketeknek, és válaszolok, azt miért kell lepontozni? A lepontozás nem arról szól, hogy ha valaki undokul, lefikázón válaszol, azt lehessen lepontozni? Nem érdekelnek a pontjaim, nem suliban vagyunk, na de ez már annyira szánalmas! Vagy csak engem bosszant?? Soha nem pontoztam még le senkit...vagy: melyik tetszik jobban a nevek közül: a válaszadókat lepontozzák, nem csak az enyémet, nagyon sokaknak.
2012. okt. 30. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is abban van a "titok", hogy nem hasznosságot=kompetensséget pontoznak sokan, hanem azt, hogy tetszik- e nekik a válasz vagy sem, ők hogy csinálták és annak megfelel- e. Ha az ember lánya vonatkozó linkeket hoz, véleményalkotás nélkül közöl tényeket, akkor is lepontozzák. Tuti, hogy ha "hány csillag van az égen" kérdésre azt válaszolom, hogy 930000milliárd, és linkelek három csillagászati oldalt az állításom alátámasztására, akkor is le fognak pontozni mert őszerinte csak 7600000milliárd van, annyit számolt múlt éjszaka vagy annyit mondott a védőnő...
2012. okt. 30. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Tudom, hogy nem a százalékod számít, csak azért írtam, hogy végülis tök mindegy mit nyomnak, mert mindig nyomnak. Most is pontoztak, tök vicces. :)

Itt nincs hasznos kategória, hanem csak ezzel egyetértek-ezzel nem, ez tetszik-ez nem. Kicsit félreértelmezik a hasznosság fogalmát.

De tojni rá. :)

2012. okt. 30. 13:00
 13/15 A kérdező kommentje:
ez nagyon "komoly" :-DDDD itt vannak már!!! :-DDDD én nem leszek szomorú ezektől, most is könnyesre nevettem a szemem, ahogy látom, megint idetévedtek a lepontozók:-DDD csak az a szomorú, ha valaki tényleg tanácsot kér sürgősen, azt sem veszik figyelembe, így a kérdező is kétségbe vonhatja a jó tanácsokat:-(
2012. okt. 30. 13:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért csinálják ezt, mert azt hiszik, hogy ez a "like" és "dislike" gomb. Tudom, hogy idegesít, engem is nagyon zavar. Konkrétan úgy is jártam már, hogy közoktatás kategóriában kérdezték, hogy erre a szakra hogy lehet bejutni. Leírtam, hogy mely érettségikből számolják a pontokat, de ez nem tetszett vagy a kérdezőnek vagy vkinek, nem tudom és lepontozott. 100 %-ban igazat írtam és 100 %-ban a kérdésre válaszoltam. Ott megtanultam, hogy nem érdemes emiatt idegeskedni. Buták és kész. Ezzel saját magukat minősítik, még ha nem is tudjuk konkrétan kik. Én legalábbis irtó sz@rul érezném magam, ha 1. ennyire ráérnék 2. abszolút normál válaszokat ok nélkül lepontoznék. Ennél már csak az jobb, mikor kiraksz egy kérdést és elmész a dolgodra, pár óra múlva visszanézel és látod, hogy vki beszólt neked, mert miért nem reagálsz neki vissza? Őhm, mert nem ülök egész nap a gép előtt, hanem csinálom a dolgom mondjuk? :D
2012. okt. 30. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja 14-es vagyok megint. Mindenkinek ment a zöld kezecske, csak azért is :D !
2012. okt. 30. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!