Melyik a legszebb név ezek közül: Adél (Adelheid), Hannah, Heidi, Linda, Anett?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 22:19
1/17 anonim válasza:
Külföldi baba lesz?
Hát nekem a Heidi és az Adél de csak Adél formában.Az Adelheid öreges
2/17 anonim válasza:
Heidi és az Anett.a többi olyan furcsa
3/17 A kérdező kommentje:
Nem lesz külföldi, csak ezek a nevek olyan jól hangzanak. Mindemelett nekem is, és a páromnak is német neve van, és tervezzük a külföldre költözést. Így nem kell majd a neve miatt magyarázkodnia. Igazából ezért választottam ékezet nélkülieket. :) Az Adelheid szerintem is hosszú név, és már annyira nem is tetszik. Köszönöm!
2010. máj. 26. 22:26
4/17 anonim válasza:
Nekem a Heidi tetszik a legjobban:)
5/17 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem is a Heidi a kedvencem, és úgy látom mindenkinek. Még egy kérdés. Butának tűnnék, ha nem magyarosan [hejdinek], hanem németesen [hájinak] ejteném ki?
2010. máj. 26. 22:35
6/17 A kérdező kommentje:
[hájdi]
2010. máj. 26. 22:35
7/17 anonim válasza:
Na most azért tisztázzuk,hogy ha itthon születik a Heidit csak ÍHédiként kaphatja meg.
Amúgy Hájdinak is jól hangzik
9/17 anonim válasza:
A Linda es az Anett tetszenek,kulonosen a Linda tetszik nekunk is listas volt.
A Heidi (Hejdikent) meg elmegy de a Hajdi az borzaszto ne haragudj.Tenyleg nem bantasbol irom ez csak velemeny.
Engem is leszolnak itt mindig a kedvenc lanynevem miatt.
Szoval nevezd ugy ahogy te akarod:)
11 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!