Ha megfigyeled, minden kategóriában vannak ilyen aktuális témák, amikkel kapcsolatban percenként tesznek fel kérdéseket. A szépségápolásnál pl mindennap van a ricinusolajjal kapcsolatban, közoktatásnál hogy orvosira hogy lehet bejutni, ünnepeknél karácsony környékén, hogy miét van karácsony és milyen hülyeség stb. Szerintem egyszerűen néhány embernek k*rva jó dolga van és halálra unja magát. Ezért századszor is, de felteszi a kérdést. Speciel azokat az anyákat mondjuk nem értem, akiknek állítólag arra sincs ideje, hogy hajat mosson, de arra igen, hogy itt üljön és ilyen kérdéseket tegyen fel. No mind1. Nem, nem unják még, és most én is le leszek oltva, hogy hogy gondolom itt azt, hogy ilyet írok róluk meg minden, de tudod, akinek van szabadideje az ráér kötekedni. Persze itt is érvényes a mondás, akinek nem inge, ne vegye magára :)
2012. okt. 30. 10:56
12/17 anonim válasza:
Az még okés aki megkérdezi hogy xy megyében z banknál megkaptad-e a pénzt..De az aki azt kérdezi hogy melyik megyében és melyik banknál kaptál pénzt, az igazából mit akar? Elköltözik oda ahol már megkapták, vagy bankot vált??? Ezt tényleg nem értem. Nem mindegy neki tegyük fel Baranya megyében hogy én Pest megyében megkaptam-e vagy sem...??
2012. okt. 30. 11:20
13/17 anonim válasza:
Nagyon unom, mert mást sem látok a kérdéseknél...
Amúgy meg akinek nincs pénze az vajon tisztában van vele, hogy emiatt tulajdonképpen 1 egész héttel hosszabb lesz a november? Hogy bírja majd ki a hónap végére? Ráadásul itt a hideg, fúteni kell, jön a karácsony stb.
Félreértés ne essék, nem vagyunk gazdagok, még megtakarítani sem tudok, de mindig kitart a pénzünk következő fizuig.
2012. okt. 30. 13:08
14/17 porcukormókus válasza:
Csinálhatna a GyK gyerekvállalás témában egy külön kategóriát ennek a "témakörnek", és akkor rövidre lenne zárva ez a kérdés is.
Mellesleg én is unom, de megértem a kérdezőket is, gondolom nem viccből várják annyira a csp-t. :(
2012. okt. 30. 13:47
15/17 anonim válasza:
Én nagyon, de minden hónapban ez megy. Már inkább szórakozom rajta.
2012. okt. 30. 15:09
16/17 anonim válasza:
Én csak elképedve nézem az ilyen kérdéseket, és a sok választ. Tanulságos, néha alig hittem a szememnek. Pl volt, aki azt mondta, hogy "Viktorka" milyen jó fej, hogy előbb utalta, és ezért most majd rá fog szavazni :D
Olyan is volt, aki fel volt háborodva, hogy mivel előbb utalták, több idő fog eltelni a két családi pótlék utalása közt, mivel a decemberit nem utalják előbb. Mintha kötelező lenne azonnal elkölteni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!