Nem unjátok még?

Figyelt kérdés
Van vagy 200 ki kapta meg a családipotlékot kérdés. Komolyan, volt màr olyan, hogy nem kapta meg valaki előbb utobb?
2012. okt. 30. 08:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
de igen, csak tudod lehet, hogy sokak azért várják ennyire, mert nincs egy vasuk sem:/
2012. okt. 30. 08:13
 2/17 A kérdező kommentje:
Es attól hamarabb lesz, hogy itt kérdezgetik? Ráadásul ha figyelnenek, látnàk, hogy mar 198 ember feltette a kerdest
2012. okt. 30. 08:15
 3/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem,nem unjuk még..Ha nem tetszik, ne nézegesd kedves Kérdező!!!!!
2012. okt. 30. 08:33
 4/17 anonim ***** válasza:
49%

Én az egyik kérdéshez odaírtam, hogy minden 5. percben egy ilyen kérdés. Na a "kedves és intelligens" kérdező le kötekedőmajmozott, meg, hogy azt kérdez amit akar, vili?!

Sz_r ügy egyébként, hogy ennyire várják egyesek. Minket sem vet fel a pénz, de azért nem verem itt a nyálam, hogy mikor kapjuk már meg. Tudod úgy vagyok vele, hogy aki ennyire várja a pénzt, az sitty-sutty el is költi és várja a következő havi utalást.

2012. okt. 30. 08:35
 5/17 Jégtánc ***** válasza:
87%
31-ig mindenki megkapja.Nem tudom ezen mit nem lehet érteni.Attól nem jön hamarabb, ha 3 percenként kérdezgetik.Amíg nem volt arról szó hogy hamarabb utalják,addig ez nem is volt probléma.Elhiszem hogy sokan várják,de alapból úgy volt hogy 6-án jön.
2012. okt. 30. 08:57
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

Akinek már most nincs pénze, az miből etette volna a kölkét 6-ig?? Mert akkor kaptuk volna eredetileg.

Szánalom.

2012. okt. 30. 09:16
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg nagyon unalmas már.
2012. okt. 30. 09:52
 8/17 anonim ***** válasza:
24%

És azok,akik ilyen "kérdéssel" állnak elő,mint Te is- nem unjátok még?? Most ez a téma van terítéken. Sokan fel vagyunk háborodva,hogy ilyen össze-vissza vannak most a dolgok- a Postán kért pénzek ma megérkeztek,de az utalásokat nem egységesen indították,ahogy szokták,így páran nem kaptunk még egy vasat sem! És tudod,engem személy szerint azért idegesít,mert vannak akik már rég elverték,míg én,akinek ebben a hónapba közbe jött ez-az és szó szerint kiszaladt a pénz a kezemből hó végére,örültem volna,ha ma el tudok menni pl a nőgyógyászhoz,hogy a felfázás szerűt-ami vagy az,vagy nem,kezeltetni tudjam! Ha már az volt,hogy 31-ig utalnak,akkor úgy voltam vele,nem kérek kölcsön,ha nem lett volna,kértem volna kölcsön és rég elmentem volna a nőgyógyászhoz!!

Bár én nem tettem fel még kérdést ezzel kapcsolatban,úgy vagyok vele,hogy vagy küldik még ezen a héten,vagy nem,de ha már el lett hintve,hogy kapjuk,akkor had legyek felháborodva! Szerintem nagyon sokan vagyunk így,akiknek nem "kölkeik" vannak,hanem gyerekeik,akiket tisztességesen öltöztetnek,nevelnek és nem mocsokban élnek,nem elherdálják a pénzt és nem mennek tartani a markukat a hivatalba!

Nem akartam senkit megbántani,csupán szeretném,ha felfognátok,hogy nem csak "sz.r házi" emberek vannak!

Lehet jönni a dumával,hogy "mi a facnak gyerek,ha fel sem tudod nevelni",de nem fogok rá reagálni,mert Ti is tudjátok,hogy bármi közbe jöhet az ember életében,amire számítani sem lehet!!

2012. okt. 30. 10:36
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Na,én például még nem kaptam meg. Mégsem őrjöngök itt, hogy ki kapta már meg, én miért nem, a szomszéd megyében megkapták-e és ha igen miért stb. Ettől nekem még nincs a számlámon a pénz.
2012. okt. 30. 10:46
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Remélem a 6-nak is "kölke" van, nem pedig gyereke! Még én se kaptam családit, nem is kérdezgetek és van miből etetnem a "kölköm", de ha megjönne a pénz, akkor a négynapos ünnep alatt, talán még egy frankó családi programra is jutna egy kis pénz. Ilyen felfogással hatos el tudom képzelni, hogy a te "kölködből" milyen ember lesz, ha belőled is süt a rosszindulat. Most nyugodtan lepontozhatsz, meg beszólhatsz, nem fog érdekelni, az is csak az intelligenciádat fogja tükrözni!
2012. okt. 30. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!