Nem unjátok még?
Én az egyik kérdéshez odaírtam, hogy minden 5. percben egy ilyen kérdés. Na a "kedves és intelligens" kérdező le kötekedőmajmozott, meg, hogy azt kérdez amit akar, vili?!
Sz_r ügy egyébként, hogy ennyire várják egyesek. Minket sem vet fel a pénz, de azért nem verem itt a nyálam, hogy mikor kapjuk már meg. Tudod úgy vagyok vele, hogy aki ennyire várja a pénzt, az sitty-sutty el is költi és várja a következő havi utalást.
Akinek már most nincs pénze, az miből etette volna a kölkét 6-ig?? Mert akkor kaptuk volna eredetileg.
Szánalom.
És azok,akik ilyen "kérdéssel" állnak elő,mint Te is- nem unjátok még?? Most ez a téma van terítéken. Sokan fel vagyunk háborodva,hogy ilyen össze-vissza vannak most a dolgok- a Postán kért pénzek ma megérkeztek,de az utalásokat nem egységesen indították,ahogy szokták,így páran nem kaptunk még egy vasat sem! És tudod,engem személy szerint azért idegesít,mert vannak akik már rég elverték,míg én,akinek ebben a hónapba közbe jött ez-az és szó szerint kiszaladt a pénz a kezemből hó végére,örültem volna,ha ma el tudok menni pl a nőgyógyászhoz,hogy a felfázás szerűt-ami vagy az,vagy nem,kezeltetni tudjam! Ha már az volt,hogy 31-ig utalnak,akkor úgy voltam vele,nem kérek kölcsön,ha nem lett volna,kértem volna kölcsön és rég elmentem volna a nőgyógyászhoz!!
Bár én nem tettem fel még kérdést ezzel kapcsolatban,úgy vagyok vele,hogy vagy küldik még ezen a héten,vagy nem,de ha már el lett hintve,hogy kapjuk,akkor had legyek felháborodva! Szerintem nagyon sokan vagyunk így,akiknek nem "kölkeik" vannak,hanem gyerekeik,akiket tisztességesen öltöztetnek,nevelnek és nem mocsokban élnek,nem elherdálják a pénzt és nem mennek tartani a markukat a hivatalba!
Nem akartam senkit megbántani,csupán szeretném,ha felfognátok,hogy nem csak "sz.r házi" emberek vannak!
Lehet jönni a dumával,hogy "mi a facnak gyerek,ha fel sem tudod nevelni",de nem fogok rá reagálni,mert Ti is tudjátok,hogy bármi közbe jöhet az ember életében,amire számítani sem lehet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!