Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet válasszuk?

Melyik nevet válasszuk?

Figyelt kérdés

A Gábor név az biztos,mert a párom ragaszkodik hozzá,hogy az ő nevét adjuk 2. névként.

A nevek: Bendegúz,Barnabás,Bence,Márk

2009. aug. 10. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

Mifelénk Barnabásból, Bencéből 8000 van, a Bendegúz hosszú, így szerintem Márk. Bár az meg nem jó, hogy Márk Gábor, mert kimondhatatlan, emiatt olyan név kellene, ami magánhangzóra végződik, az pedig csak a Bence ezek közül.

Bendegúzt akartam a fiamnak, de nem adtam, nehogy nagyobb korában zavarja az ilyen "vicces" név. Barnabás lett, de most látom itt mifelénk, hogy mindenkit így hívnak, de tényleg, szó szerint!

2009. aug. 11. 07:40
 12/13 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem Márk vagy Barnabás.

Bendegúz és Bence most rengeteg van felénk. A Márkok és Barnabások már megnőttek, az 5-6 éve volt divat (erre) :)

2009. aug. 11. 08:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Márk. Nekem nem nagyon tetszik a Bence. Túl gyakori. Márkból nem sokat ismerek.
2011. jún. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!