Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet válasszuk?

Melyik nevet válasszuk?

Figyelt kérdés
Már 39+2 napos vagyok és az eddig kiválasztott nevünk helyett jöttek az újabb ötletek. Nem tudunk választani:) Szóval, nektek a Havasi vezetéknévhez a Huba vagy a Félix keresztnév tetszik jobban? Milyen tulajdonságokkal rendelkező embert képzeltek magatok elé, ha meghalljátok ezt a két nevet, nem látva mögötte az arcot? Köszi!
2008. nov. 23. 18:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

szio!!!ezt szerintem Nektek kellen eldönteni legföképp!!!!

amugy akkor ha csak e kettő között vaciláltok,inkább a Félix!!én eltudnám képzelni pl a Gábort,vagy a Zsolt hogy maradjunk az egyszerübb neveknél!!!

üdv 18heteske

2008. nov. 23. 18:41
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj szerintem a hubával,hogy azt lehet csúnyán becézni (pl. Hubika, Hubus meg ilyenek,sajna hallottam már),ezért nem olyan szerencsés,mint a Félix,szerintem az sokkal jobb.
2008. nov. 23. 18:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Félix tetszik jobban. Szerintem jobban hangzik a Havasi Félix, mint a Havasi Huba. Számomra az előbbi férfiasabb, elegánsabb.
2008. nov. 23. 18:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A Félix-et adnám a kettő közül.Egyébként egy egészen mást.

A Huba tuti nem, mert olyan bumfordi hangzása van, pont Havasi Huba Benne a két HH- mint HavasHenrik -pont ilyen bunkó jut eszembe, ha így gondolkodom.

Szóval szerintem a Félix.

2008. nov. 23. 18:43
 5/18 anonim ***** válasza:
47%
en a Huba-ra szavazok! nagyon aranyos nev gyereknek es felnott ferfinek is! H.H.
2008. nov. 23. 18:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem is tudom ennyi válasszal, de inkább félix.

Ha 18 éves lennék és most keresném életem kapcsolatát, inkább szóba állnék egy Félix-el, mint egy Hubával.

2008. nov. 23. 18:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a Félix nevet választanám. Csibészes, modern és mégsem ismeretlen név. Nekem tetszik. A Huba név teljesen más kategória. Régi, történelmi, komoly név.

A kettő amúgy teljesen különböző csengésű. Mindenesetre én biztosan a Félixet adnám a kisfiamnak.Ha kisfiú lennék, szívesebben is viselném ezt, mint a Huba nevet.

A Havasi vezetéknévhez névtanilag, hangrendileg amúgy abszolút illik.

2008. nov. 23. 19:12
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Úgy néz ki, hogy nálunk is a Félix nyer:) Örülök, hogy ti is jó pasis névnek gondoljátok. Egyébként eredetileg Zakariás lett volna a csemete. Azért sajnálom, hogy elvetettük...:) Szerintetek jó lett volna?:)
2008. nov. 23. 19:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem a Félix jobb mint a Zakariás, vagy a Huba. Kicsit csibészes, de jó pasit képzelek el ilyen névvel. Nekem is a listán volt, de az Alex győzött. Minden jót! 39 hetes kismama.
2008. nov. 23. 19:36
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2008. nov. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!