Melyik nevet válasszuk?
Figyelt kérdés
Már 39+2 napos vagyok és az eddig kiválasztott nevünk helyett jöttek az újabb ötletek. Nem tudunk választani:) Szóval, nektek a Havasi vezetéknévhez a Huba vagy a Félix keresztnév tetszik jobban? Milyen tulajdonságokkal rendelkező embert képzeltek magatok elé, ha meghalljátok ezt a két nevet, nem látva mögötte az arcot? Köszi!2008. nov. 23. 18:37
11/18 anonim válasza:
Nálunk is Alex lesz.
A Zakariás túl komor, nem baj, hogy elvetettétek, a Félix jó.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is!:)
2008. nov. 23. 20:07
13/18 anonim válasza:
Szerintem is Félix! Nálunk is szóba jött, de még nem döntöttünk, de még van időnk, kb. 26 hét...
14/18 anonim válasza:
Megismertelek!!!!!!!!Még van időtök válogatni?Zsolti
15/18 anonim válasza:
Nekem is a Félix tetszik jobban de ha olvastad Nemere István:A fantasztikus nagynéni c. könyvét ott az egyik iker neve volt Huba és nekem erről a névről az a kisfiú jut eszembe, kis csibész szóval nekem az is bejön.Persze biztos ezzel nem segítettem, de úgy látom én is hogy a Félix a nyerő itt.Szerintem csináld azt hogy a szülőszobán mikor megszületik és ránézel melyik jut róla eszedbe, és ne dönts előre.
16/18 anonim válasza:
Csak, hogy még egy szempontból lássátok:
hangtanilag a Félix jobb. Magyar szakos vagyok, és úgy szól a fáma, hogy magas hangrendű vezetéknévhez mélyet, illetve fordítva, illetve 3 szótagoshoz kettő szótagosat. Plusz, hangtanilag nem ajánják az azonos kezdő másalhangzót.
Biztos vagyok azonban abban, hogy bármelyiket is választjátok, az tökéletesen illeni fog majd Hozzá :-)
Sok-sok boldogságot, és könnyű szülést!
17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek, a nyelvtani megerősítést külön is!:)
2008. nov. 24. 05:43
18/18 A kérdező kommentje:
Zsolti!
Azt a kifigyelős formádat!:D:) Azt hiszem, hogy még sikerült az utolsó nap dönteni...ma érzek valamit...:)...talán...:)
Tessék hallgatni ám!:)
2008. nov. 24. 05:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!