Most keresünk nevet a babánknak. Áron, Dominik vagy Kristóf nevet válasszuk?
De szivesen várok ötleteket is.
Persze a fenti 3 név közül csak 2 marad....másnak is ilyen nehéz volt dönteni?
Szerintem nem az a lényeges, hogy ki mit szól a névválasztásotokhoz, hanem az, hogy nektek mennyire tetszik az adott név.És még függ a vezetéknevétől is.Lehetőleg ne ugyanolyan v. hasonló betűre végződő legyen az utónév mint a vezetéknév.
Egyébként nekem 2 lányom van, és szinte az utolsó pillanatig variáltunk mindkétszer.
Amúgy gratula a babához!
Hát ha 2 nevet akartok neki, akkor az Áron Dominik jól hangzik. A Kristóf nekem annyira nem tetszik, meg azt nem is nagyon lehet hogy becézni. De a ti döntésetek!
Mi már eldöntöttük mik lesznek a nevek, bár még csak a 24. hétbe vagyunk.:) Ha fiú lesz a babánk, akkor Dániel. Egyébként gondolkodtunk a Róbert, Zoltán és Attila nevekben is, de mostanra eldöntöttük.
Sok boldogságot nektek!:)
Én a 27hétben vok és Dominik lesz a kicsi neve :)
Nekünk nagyon tetszik :)
Koszike a válaszokat és a gratuláciot!
Mi is az Áron mellett döntöttünk...az passzol a vezeték névhez....az nem is kérdéses...csak a másik kettöt nem tudtuk...
Köszönöm mindenkinek a választ és a fáradtságot,h válaszolt nekem!
Amugx gratulálok én is minden kismamaának és anyukának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!