Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesz-veszes anyukák! Hogy...

Tesz-veszes anyukák! Hogy működik a zárt aukció?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy hogyan kell indítani, de nem látom, hogy jelentkezett-e rá valaki. Hol lehet megnézni?
2012. okt. 29. 18:25
 1/8 anonim válasza:
Kapsz egy emailt ha valaki a zárt aukciódra jelentkezik és ezen az email-en keresztül kell engedélyezned.
2012. okt. 29. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Kapsz email értesítőt,ha valaki be akar lépni az aukcióba,és Te megadhatod az engedélyt!
2012. okt. 29. 18:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Állítólag többször jelentkezett rá az illető, de nem kaptam e-mailt. Jelezzem a Tesz-vesz felé?
2012. okt. 29. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Jajj ne csináld, én is pont egy zárt aukcióra jelentkeztem, remélem azt megkapta az eladó! Szerintem jelezd minden képpen!
2012. okt. 29. 18:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké, még egy hülye kérdés: hol tudom jelezni?
2012. okt. 29. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Légyszi írd már meg mit mondtak, mert mostmár én is izgulok! Nagyon szeretném a szánkómat :(

2012. okt. 29. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:

De miért zárt aukciót indítottál? Ha azt akarod, hogy 1-2 ember ne licitálhasson, azt fekete listára lehet tenni, a többieknek meg szabad a pálya.

Tapasztalatom szerint akkor zárt valami, ha lebeszélik az árat alkuban, és hogy más el ne vigye, külön neki lezárja az eladó.

Nálam már van 4-5 fekete listás, ők semmire nem licitálhatnak.

Vagy pont arról van szó, lezártad valakinek és nem tudod engedélyezni ezt az egyént? Ilyen nálam is volt, de már nem emlékszem, hogy pontosan mit rontottam el, de én voltam a béna. Végül sikerült:)

2012. okt. 29. 20:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Sikerült, csak jól elrejtették azt a pontot, ahol engedélyezni lehet. De válaszoltak, és megmutatták.

Igen, lebeszéltem fix árat valakivel, és őt szerettem volna engedélyezni.

Köszi mindenkinek!

2012. okt. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!