Hat abortusz után már megint terhes? Hogy a fenébe lehet ez?
Nem barátnőm, csak ismerősöm. Van egy gyerekük, aki 5 éves. Az elmúlt öt évben már hat abortuszon esett át a csaj, és már megint terhes, most megy majd kapartatni. A párja nem szereti a gumit, a csaj meg sajnálja a pénzt a fogamzásgátlóra, inkább elfüstöli az árát. Mindenki másnak meg panaszkodik. Jól a pofájába mondták már egy páran, hogy havi 15ezret elszívsz, de sajnálsz havi 1000-2000 ft-ot fogamzásgátlóra? Arról nem is beszélve, hogy a férje sem normális. Most is mikor kiderült, hogy már megint terhes, úgy elverte, mint a kutyát. Én biztos nem maradnék mellette, de ez egy másik témakörhöz tartozik.
De akkor sem értem. Hogy a fenébe lehet, hogy ennyi abortusz után már megint terhes legyen valaki? Más éveket vár egy babára, ez meg lassan hobbit csinál belőle. Egyszerűen felháborít!

A másik meg,hogy az abortuszt sem ingyen csinálják...
Karóba húznám az ilyen nőket:/

Szia!
Hát borzasztó...és hány rendes embernek meg nem lehet gyereke...Miért nem kötteti el magát az ilyen???

Uramisten!
Lehet,hogy kegyetlenül hangzik,de szerintem ilyen nőnek ne is legyen gyereke...
Nagyon durva...és még panaszkodik?Mire?
Más mindenét odaadná,ez a szemét meg ezt csinálja.
Biztosan agyilag nem normális,antiszociális ember.

Ó Istenem,ez szörnyű!Tudom,hogy semmi közöm hozzá,de mégis annyira bosszant,ha ilyesmiről hallok!
Annyi buta ember él a Földön,nem is gondolnánk.A baj az,hogy mindenki szaporodhat....Ha én lennék "a természet",szépen szelektálnám,hogy ki adhatja tovább a génjeit,na meg ki alkalmas arra,hogy gondoskodó szülő legyen.
Különben miért is nem világosítja fel egy doki,hogy -egy olyan nő számára,mint az ismerősöd is,aki könnyen teherbe esik és nem tartja meg a babáit- van lehetőség sterilizáltatni?!Nem értem.

Tényleg nem értem, túl azon, hogy nem érzi át a súlyát egy abortusznak, de az anyagi vonzata is a dolognak... Különben is, már szült egy gyereket, akkor spirált is felrakathatna akár. Évekig jó. Vagy ha úgyse akar több gyereket, tényleg nem értem, miért nem kötteti el magát. Ráadásul ennyi abortusz szerintem tuti valami maradandó károsodást okoz, ez nem csak abban nyilvánulhat meg, hogy egyszer csak nem tud többet teherbe esni (gondolom ez egyáltalán nem zavarná), hanem sok minden másban is.
Amúgy a férje sem tűnik normális embernek. A nőt megverni azért, mert teherbe esett?? A pasi épp ugyan annyira tehet róla. Nem egyedül csinálja a csaj. Komolyan mondom, kiakasztó, hogy ilyen emberek vannak egy elvileg civilizált országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!